Hoe maak je een Family Alcoholische Handle

Hoe maak je een Family Alcoholische Handle

Alcoholisme is een probleem teistert een groot deel van de Amerikaanse samenleving. Het is een probleem als iets anders, en dus ook een oplossing. Als je een vader die is een alcoholist, een moeder die cocktails drinken begint in de ochtend, of misschien een broer of zus die zijn licentie verloren van een DUI, zal dit artikel detail hoe om te gaan met hen. Ze zijn zelden slechte mensen - net individuen proberen om de wereld te ontsnappen. Deze filosofie stelt plan en geduld. Lees verder om te leren hoe je een familie alcoholische behandelen.

Instructies

•  Begrijp de ziekte. Net als schizofrenie of manische depressie kan worden doorgegeven van ouder op kind, zo kan alcoholisme. Het tijdschrift van de American Medical Association zei dit over alcoholisme in het algemeen, wijzend naar de genetische factoren, "De commissie afgesproken om alcoholisme te definiëren als een primaire, chronische ziekte met genetische, psychosociale en omgevingsfactoren zijn ontwikkeling en manifestaties te beïnvloeden." Wat precies doet dat betekenen? Alcoholisme is een ziekte. Ziekten nodig behandeling. Mensen met ziekten moeten niet geoordeeld worden.

•  Beslis om actie te ondernemen. Een oproep tot actie is nodig om het familielid nederlaag alcoholisme te helpen. Vaak zal dit AA-bijeenkomsten. Maar het zou beter zijn in het begin om te vragen om hulp van buitenaf, van artsen of therapeuten. Dit kan een plek voor de alcoholische om zichzelf te uiten. Zelfs het delen van al deze dingen misschien niet werken. De alcoholist kan last hebben van ernstige depressies. Vaak medicijnen worden gebruikt om het te behandelen. Sommige van deze zijn populairder dan anderen; sommigen kunnen negatieve effecten hebben; en sommige alcoholisten zal niet medicatie in te nemen. Soms moet je wachten - niet het maken van beslissingen - maar wachten op de alcoholische om zijn weg terug te vinden.

•  Vermijd het geven van de alcoholische geld. Het ergste wat je kunt doen is het mogelijk maken van de alcoholische om door te gaan, om door te gaan hem geld te geven aan de ziekte. Zelfs het verlaten van kostbaarheden rond kan gevaarlijk zijn. Relaties zullen er niet toe en noch wil geld. Alles om de drank te krijgen is wat de alcoholische wil.

•  Versla alcoholisme met ondersteuning. Alcoholisme is iets dat kan worden verslagen. Er is tegenwoordig meer hulp dan was 20 jaar geleden. Voor elke actieve alcoholist, is er iemand die er proberen te stoppen. Kijk naar het als u zou een verhaal - op een gegeven moment, er wordt een einde. De beste route je kunt gaan om het happy end is om hulp te bieden wanneer je kunt, herinneren de alcoholische je daar bent, jezelf eraan herinneren vertrouwend de alcoholist is een vergissing.

Hints

  • Probeer positief met de alcoholische over zijn of haar kansen op het verslaan van de ziekte te blijven.
  • Alcoholisme kan leiden tot de dood, dus beschouw dit als een ernstig probleem.