Hoe maak je een familie te voeden

Hoe maak je een familie te voeden

Ontbijt, lunch en diner - drie maaltijden per dag - dat is wat je nodig hebt om je familie te voeden. Het vergt planning en tijd om je familie te voeden gezond en anders elke dag. Lees verder om te leren hoe je een familie te voeden.

Instructies

•  Maak een lijst van maaltijden voor uw familie op voorhand.

•  Figuur op de tijd die nodig is om de maaltijden te bereiden. Als u een werkende ouder en hebben slechts een minimale hoeveelheid tijd om maaltijden te bereiden, een plan uitwerken om de maaltijden klaar te maken op voorhand en vries ze. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​andere, gezonde maaltijd elke dag.

•  Breng tijd door met je familie. Heb je familie werk aan de voorbereiding van de maaltijd met je mee. Op deze manier heb je het beste van beide werelden - een kans om gezonde maaltijden te bereiden en tijd doorbrengen met je familie op hetzelfde moment. Je kon zaterdagmiddag maaltijd bereiden tijd.

•  Vind manieren om oude dingen nieuw te maken. Als je een kalkoen kopen en koken, kan je vervolgens verschillende maaltijden met de kalkoen. Koop een receptenboek en vinden tal van recepten voor het maken van kalkoen. Ook zou je hetzelfde doen voor spaghettisaus, hamburger, stoofvlees, enz

•  Wees bereid om flexibel te zijn en vastberaden om je koken gedaan. Als zaterdag een week niet werkt, verplaatsen naar vrijdag of zondag - er zijn altijd alternatieven. U kunt ook meer dan een week van tevoren voorbereiden, vooral als je weet dat een weekend gaat vooral bezig te zijn en je hebt een vriezer groot genoeg.

Hints

  • Vergeet niet te achterhalen in een nacht of twee van uit eten of bestellen in - iedereen heeft behoefte aan een pauze.
  • Vergeet niet om de maaltijd te ontdooien voor de volgende dag.