Hoe maak je een droge hoofdhuid hydrateren

Hoe maak je een droge hoofdhuid hydrateren

Droge hoofdhuid treft bijna iedereen op een bepaald punt in hun leven, en tekenen van een droge hoofdhuid kan onder andere jeuk en roos. Roos kan een pijnlijk probleem wanneer vlokken gemakkelijk worden gedetecteerd op je haar of de achterkant van je kleding. Gelukkig voor droge hoofdhuid-patiënten, zijn er snelle oplossingen om u te helpen herstellen van de aandoening en vocht te herstellen op uw hoofdhuid.

Instructies

•  Verlaag je haar wassen in de week. Dagelijks haren wassen kan de hoofdhuid van de natuurlijke vocht te ontdoen. Eerder dan was je haar elke dag, schaal terug naar om de andere dag of minder.

•  Breng olie direct op de hoofdhuid. Olijfolie, tea tree olie en medicinale hoofdhuid crèmes zijn verkrijgbaar bij drugs-en supermarkten. Deel je haar, en oliën of crèmes van toepassing zoals aangegeven op je hoofdhuid te bestrijden droge te helpen.

•  Verlaag droogheid in uw huis, want droge lucht ook een droge hoofdhuid kan induceren. Verlaag de warmte in de winter, of positioneren van een luchtbevochtiger in uw leefruimte te helpen uw hoofdhuid en het lichaam vocht vasthouden.

•  Bescherm uw hoofd tijdens koud weer. Je lichaam en hoofdhuid heeft de neiging om uit te drogen in de winter, dus zet een hoed op voordat u naar buiten gaat om je hoofdhuid te beschermen en te verlichten droogheid.

•  Gebruik een medicinale shampoo. Vraag een arts of hair-care professional voor een shampoo te helpen herstellen van een droge hoofdhuid en behandelen van roos. Shampoo voor droge hoofdhuid zijn beschikbaar over de toonbank en op recept.

•  Beperk uw gebruik van chemische haarbehandelingen en warmte. Chemische stijltangen en haarverf kan beroven je hoofdhuid van vocht, net als het dagelijks gebruik van föhns en krultangen. Lucht droog je haar en verlengt de tijd tussen de chemische behandelingen om te helpen vocht te herstellen op uw hoofdhuid.