Hoe maak je een dokter naar Boulimia Behandel

Hoe maak je een dokter naar Boulimia Behandel

Het aantal mensen dat lijdt aan boulimia groeit. Het National Institute of Mental Health heeft onlangs geschat maar liefst 5 tot 10 procent van de meisjes en vrouwen in de VS leven met een soort van eetstoornis. Mensen die boulimia hebben gestreden voor de komende jaren nodig hebben om de hulp van getrainde professionals om deze levensbedreigende eetstoornis te overwinnen zoeken. Een van de belangrijkste mensen de bulimisch persoon nodig heeft is een goede arts die weet hoe boulimia behandelen.

Instructies

Selecteer een arts om Boulimia Behandel

•  Begin met je huisarts, omdat ze bekend is met uw medische geschiedenis.

•  Vraag uw huisarts (of toekomstige artsen) over haar ervaringen met het helpen om mensen met een eetstoornis en hoeveel mensen worden gezien met boulimia in een normaal jaar te behandelen. Als de cijfers zijn erg laag, vragen om een ​​doorverwijzing naar een andere arts.

•  Bedenk hoe lang het kan duren tot een daadwerkelijke afspraak bij de dokter te krijgen, want soms mensen die met een eetstoornis moeten snel afspraken. Als u om afspraken te plannen 6 tot 8 weken van tevoren, op zoek naar een andere arts.

•  Leer de filosofie van de dokter over mogelijke behandelingen en op welk moment de dokter gelooft een individu is volledig hersteld.

•  Zoek uit of de dokter je zou behoren te selecteren begrijpt de fysieke en psychologische kanten van boulimia en als hij werkt samen met andere professionals om de juiste zorg te bieden.

•  Vraag de arts over medicijnen die worden gebruikt om boulimia en wat haar voorkeuren zijn te behandelen. Ontvang een uitleg van de doelstellingen van die medicijnen en de mogelijke bijwerkingen van verschillende medicijnen kan de arts kiezen.

•  krijg je een beschrijving van hoe de arts werkt met counselors, diëtisten en andere professionals die nodig kunnen zijn om u te helpen overwinnen boulimia. Overweeg het gebruik van hetzelfde team de arts is comfortabel werken met en heeft ervaring met het communiceren van de patiënten moet het hele team.

•  Zoek uit wie verantwoordelijk is om u te helpen zal zijn wanneer de arts niet beschikbaar is en wat zijn ervaring is met boulimia patiënten.

•  Kijk naar de dokter om te zien of ze lijkt bereid om tijd te besteden met u om uw gevecht met boulimia verkennen of wordt afgeleid door de patiënt last. U wilt een arts aan u zijn volle aandacht te geven tijdens de afspraak.

•  Selecteer de arts met ervaring in het helpen van mensen met boulimia die aandachtig luistert naar u en heeft een goed team van andere professionals waarmee ze werkt op een regelmatige basis. Zorg ervoor dat de arts respecteert jou als persoon en kijkt verder dan de eetstoornis.

Hints

  • Vermijd het werken met elke artsen je niet comfortabel voelt tijdens uw eerste gesprek over hoe ze boulimia behandelen.