Hoe maak je een Doctor Who Neemt Mijn verzekering te vinden

Hoe maak je een Doctor Who Neemt Mijn verzekering te vinden

Ziektekostenverzekering is geen goed als je niet weet hoe je een arts die werkt met het plan waarin u deelneemt vinden. Deelnemen aan een nieuwe verzekeringsgroep kan heel intimiderend zijn totdat je leert de ins en outs van het systeem. Je moet bereid zijn om pro-actief over uw eigen gezondheidszorg te bepalen welke soorten van artsen die u nodig hebt om een ​​afspraak te maken met te maken te worden. Dan kan je je focus op het vinden van een specifieke arts dat uw nieuwe verzekering zal accepteren versmallen.

Instructies

•  Bel de klantenservice nummer op de achterkant van uw zorgpas. Vraag de vertegenwoordiger om u e-mail een kopie van de verzekeringspolis handleiding voor uw provincie. Deze handleiding moet alle van de artsen, met inbegrip van specialisten, die momenteel het accepteren van de verzekering lijst.

•  Vraag de verzekering vertegenwoordiger terwijl u op de telefoon in plaats van te wachten voor haar om je e-mail een handleiding, vooral als je in de onmiddellijke noodzaak van een arts. De verzekering vertegenwoordiger zal gemakkelijk toegang hebben tot een lijst van alle van de artsen het accepteren van de verzekering. Ze kan u namen, nummers en adressen via de telefoon te geven.

•  Contacteer de arts u informatie over om te bevestigen dat hij inderdaad nog steeds te accepteren uw verzekering ontvangen. Als de handleiding niet is bijgewerkt, is er een kans dat de arts heeft gekozen uit de verzekering. Als dat het geval is, ga dan naar de volgende arts op uw lijst.