Hoe maak je een dieet voor prikkelbare darm syndroom Kies

Prikkelbare Darm Syndroom is niet leuk! Maar troost te weten dat je zeker niet alleen bent, en je hebt niets te schamen hebben. Het kiezen van een dieet voor IBS kan hard zijn, omdat we allemaal anders reageren op verschillende soorten dingen. Artsen kunnen u richtlijnen, maar de sleutel is om te leren wanneer uw IBS oplaait, en probeer aan te wijzen wat de oorzaak is.

Instructies

•  Begin met het opschrijven van wat je eet, en wanneer uw IBS oplaait. Behandel deze zoals het bijhouden van een dagboek voor je spijsvertering. Laat niets uit. Als je moest een half kopje koffie, of een stuk chocolade, schrijf het op. Ook de tijd van de dag, en hoeveel stress je je voelt. Angst kan soms verergeren IBS zoveel voedsel. Dus deze notes zal een zeer belangrijk begin zijn.

•  Leer de typische IBS trekker voedsel. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet, en bepaalde dierlijke producten zijn de meest moeilijk te verteren. Rood vlees is vrij hoog op de lijst als het gaat om voedsel dat uw aandoening zal verergeren. Dus dit zijn de eerste gebieden die u moet richten om te elimineren. Dit betekent niet dat je niet kunt EVER genieten van voedingsmiddelen die in deze categorie vallen. Je hoeft alleen maar om erachter te komen wat je lichaam zal tolereren. Laten we zeggen dat u geniet van een beetje spek en eieren voor het ontbijt. Probeer wat spek en ei kalkoen blanken. Als dat niet voldoet aan uw smaakpapillen, probeer maar een plakje spek, en een omelet gemaakt van een eiwit en een heel ei met de dooier. Die ene dooier zal je de kleur en smaak je hunkert geven. En het weglaten van de andere dooier moet helpen voorkomen verzwarende uw IBS.

•  Kijk uit voor zuivelproducten, ook! Zelfs als je niet lactose intolerant, kunnen deze voedingsmiddelen verergeren uw IBS. Als u enkel van kaas, of kan niet leven zonder je melk in de ochtend, probeer lichte / magere kaas en magere melk. Kijk of uw lichaam zich aanpast beter aan bij. Als dit niet gebeurt, moet u wellicht alternatieven zoals sojamelk kiezen.

•  Blijf weg van gefrituurd voedsel, vooral in restaurants waar je niet zeker hoe dit voedsel wordt bereid. Sommige van de uienringen, patat en kip zijn zo diep vriend, het vet zal zeker verergeren uw IBS. Als je een soort van gefrituurd voedsel in uw dieet van tijd tot tijd, experimenteren thuis met lichte oliën MOET hebben en te zien hoe je lichaam reageert. Nogmaals, iedereen met IBS reageert anders op bepaalde dingen. U kunt ook frietjes, uienringen en kip en vis bedekt met broodkruimels te bakken. Haal dat zelfde "crunch" je krijgt met gefrituurd voedsel, zonder dat de olie die uw aandoening zal verergeren.

•  Vermijd warme sauzen en pittig eten. Dit leidt gewoonlijk een reactie iedereen met IBS. Het kan enige tijd duren om jezelf afbouwen van deze als u houdt van het toevoegen van de hot stuff! Maar uw smaakpapillen zal veranderen in de tijd.

Tips & Waarschuwingen

  • Houd altijd een open geest, en wees niet bang om dingen te proberen in zeer kleine porties zijn. Als je echt hunkert, die een beet van rood vlees, neem het. Gewoon niet eten de hele zaak totdat u zeker weet je lichaam het aankan.
  • Stel vragen als je bestelt in restaurants. U betaalt, dus je hebt het recht om te weten hoe je eten wordt bereid, en het recht om te vragen of de chef-kok sauzen op de zijkant kan zetten, onder meer om ervoor te zorgen dat u niet verergeren uw IBS.
  • Blijf bij dat tijdschrift! Je lichaam kan passen in de tijd, en kunt u ontdekken kunt u een aantal van die IBS "trigger voedsel" dat je liefde in zeer kleine porties te eten.
  • Onderhouden regelmatige bezoeken aan uw arts om ervoor te zorgen dat u de juiste dingen doen om uw IBS onder controle te houden.