Hoe maak je een diabetische Plate dieet te volgen

Hoe maak je een diabetische Plate dieet te volgen

Weten hoe je een diabetische plaat dieet te volgen en u te helpen uw nummers laag eenvoudig te houden, zonder af wat je kunt eten. De diabetische plaat dieet is een zeer gezonde voeding voor iedereen niet alleen diabetici. Het is een makkelijk dieet voor iedereen te volgen zonder het berekenen van calorieën of koolhydraten.

Instructies

•  VIJFTIG PROCENT FRUIT - Eet de diabetische plaat dieet door het bedekken van vijftig procent van je bord met groenten bij elke maaltijd. De plaat dieet is zo gemakkelijk te volgen, omdat je alleen kijken naar je bord en beslissen met uw oogbollen dat vijftig procent van je maaltijd is groenten. Eet de gezondste groenten die je kan vinden, zoals spinazie, broccoli, bloemkool, boerenkool en wortelen. Het is het beste om te eten ze rauw of licht gekookt. Hoe lichter de kleur, hoe beter de groente is voor u. Eet groenten voor vijftig procent van uw maaltijd voor alle drie van uw hoofdmaaltijden per dag. U kunt ook groenten eten als snacks tussen de maaltijden.

•  vijfentwintig procent mager vlees - eet een vlees dat is laag in verzadigd voor ongeveer een kwart van uw maaltijd voor alle drie de maaltijden in uw dag. U kunt ook eten een gram mager vlees als snack tussen de maaltijden. Gewoon kijken naar de verzadigde vetten. Eet vlees en vis, zoals kalkoen, kip en vis. Koop je vlees bij de slager of in de supermarkt vlees gedeelte. Heeft verpakte lunch vlees of andere verpakte vleeswaren niet kopen, zijn er meestal veel andere ingrediënten toegevoegd, zoals nitraten, conserveringsmiddelen en high fructose corn syrup die je nodig hebt om te voorkomen dat voor een goede gezondheid. Eet het gezondste vlees zoals zalm en kalkoen.

•  vijfentwintig procent volkoren granen - eet een volkoren zoals bruine rijst of volkoren pasta of een zetmeel, zoals een aardappel gelijk aan een kwart van uw maaltijd voor alle drie maaltijden per dag. Heeft volle granen als je snacks niet eten gedurende de dag. Het is beter om snack op fruit, groenten of magere eiwitten in uw hele dag. Zorg ervoor dat uw hele granen zijn eigenlijk geheel. Lees de verpakking en de dingen te vermijden zoals: verrijkte bloem, meel, enz. Eet voedsel dat volle granen lijst eerste of gekiemde korrels.

Vermijd het eten van rijke en vette sauzen op uw voeding en vermijd extra zout.

Indien u extra hulp nodig hebt, raadpleegt u de sectie "Resources" hieronder. Je zal gemakkelijk vasthouden aan je dieet als je de plaat methode gebruiken.