Hoe maak je een Dental Bridge Vervang

Hoe maak je een Dental Bridge Vervang

Als u verval ontwikkelen onder een tandheelkundige brug, als het lelijke te wijten aan gebroken porselein, als uw brug los als gevolg van parodontale (tandvlees) ziekte of als een donkere metalen rand verschijnt aan de bovenkant van uw kronen wijten aan de recessie, is het tijd om uw brug vervangen. De stappen die betrokken zijn bij de bouw van een nieuwe brug of herbouwen van een oude brug zijn vergelijkbaar.

Instructies

•  Plan een afspraak voor x-stralen en een examen. Leg aan uw tandarts uw redenen om te willen om uw tandheelkundige brug vervangen. Als de tandarts het erover eens dat het probleem vereist vervanging van de brug, plan een follow-up afspraak om de behandeling te beginnen.

•  Laat je oude brug verwijderd op uw volgend bezoek aan de tandartspraktijk en de gebitselementen, de tanden gebruikt om de brug te ondersteunen, opnieuw klaargestoomd (afgevijld) voor de nieuwe brug. Wanneer de preps zijn voltooid, de tandarts neemt indrukken van uw tanden en stuurt de afgietsels naar het tandtechnisch laboratorium. Volgens Kwaliteit Tandheelkunde, de laborant maakt gebruik van de afgietsels aan de onderliggende structuur, of het metalen raamwerk, bouwen voor de nieuwe brug. Dit is de eerste stap in het proces.

•  Hebben impressies genomen voor een overgangsperiode brug tijdens hetzelfde bezoek waarin je tanden worden voorbereid op de nieuwe brug. De tandarts tijdelijk cement de overgangsregeling brug op zijn plaats totdat uw nieuwe brug is voltooid. Deze tijdelijke brug is voor cosmetische doeleinden, alsook om je tanden niet verschuift. Het heeft beperkte functionaliteit.

•  Keer terug naar de tandartspraktijk binnen ongeveer een tot twee weken om te proberen in het metalen kader voor de nieuwe brug. Op dit moment, de tandarts de nodige instellingen en stuurt het kader naar het tandtechnisch laboratorium om het porselein gebakken. Sommige tandartsen deze stap overslaan en direct naar het inbrengen van de voltooide brug. De tandarts maakt deze beslissing op individuele basis, afhankelijk van de algehele gezondheid en fysieke make-up van de mond van de patiënt.

•  Keer terug naar de tandartspraktijk in ongeveer een week om uw nieuwe brug tijdelijk gecementeerd. De conditie van uw tanden, de ondersteunende structuren en de pasvorm van de brug bepalen hoe lang uw nieuwe brug tijdelijk blijft gecementeerd. Gevoeligheid is een factor die permanent cementeren uitstelt totdat het probleem verdwijnt.

Hints

  • Houd uw geplande afspraken, totdat er problemen met de nieuwe brug zijn gerectificeerd. Onderhoud uw nieuwe brug met een goede mondhygiëne, waaronder flossen, en door een bezoek aan uw tandarts om de zes maanden voor een onderzoek en reiniging.