Hoe maak je een Cut Finger Heal

Hoe maak je een Cut Finger Heal

Er zijn een aantal belangrijke dingen die moeten worden gedaan om een ​​snee vinger genezen, zodat je littekens te minimaliseren en de infectie te voorkomen. U wilt ervoor zorgen dat je een snee vinger genezen in een bepaalde tijd ook, want hoe langer je cut open is hoe meer kans je hebt om dingen fout gaan, en dit betekent dat het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen en zorg voor uw wond behoorlijk.

Instructies

•  De eerste stap om te genezen van een cut vinger is te reinigen en drogen van de wond en verwijder het even welk type van puin of vuil dat binnen zou kunnen zijn. Als je cut is groot genoeg om hechtingen nodig dan kun je maar beter laat de arts zorgen dat, maar als het een kleinere snede kun je het zelf doen. Was het met warm water en zeep en droog hem vervolgens met een paar steriele papieren handdoek of doek gaas en zorg niet te fuzzy stukken in de cut te krijgen terwijl ervoor te zorgen dat al het vuil en eventuele verontreinigingen worden verwijderd.

•  Op dit punt om een snee te genezen correct moet je wat waterstofperoxide op het zetten, zodat alle resterende bacteriën binnenkant is gedood, die zal helpen voorkomen dat eventuele toekomstige problemen met de infectie. Om te helpen met dit zelfs meer je nodig hebt om toe te passen wat Neosporin of de generieke zinkbacitracine aan de snit en verspreid het vrijelijk rond. Dit voorkomt dat bacteriën groeien later en helpen om littekens te minimaliseren.

•  Volgende, u wilt een soort van pleister van toepassing om te helpen genezen van een cut vinger die het schoon houden en zorgen ervoor dat vuil en andere verontreinigingen van te maken. Zet de zwachtel te strak en zorg ervoor dat je een die groot genoeg is om de cut te dekken, maar niet zo groot dat het loskomt gebruiken.

•  Wijzig de bandage vaak en laat het niet krijgen bevuild met vuil of iets anders dat de cut zou kunnen infecteren of problemen veroorzaken. Elke dag lijkt misschien overkill voor het veranderen van een bandage, maar je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn. Opnieuw de Neosporin of andere antibacteriële crème wanneer u de bandage te veranderen en gebruik Isopropyl alcohol of peroxide om de cut zorgvuldig reinigen.

•  Laat de pleister niet laten te lang ofwel. Wanneer je begint te zien dat de snede wordt steeds beter het zal zeer waarschijnlijk nodig hebt om wat lucht te krijgen aan het is om goed te eindigen het genezingsproces of het vocht gevangen in hebben voortdurend zal de snede open te houden en het zal niet genezen zoals jij dat wilt aan.

Hints

  • Wanneer u een douche of bad te nemen kunt u een aantal plastic huishoudfolie wrap zoals het soort dat wordt gebruikt voor voedsel en maak deze met een aantal medische bandage tape rond de vinger te houden van nat te worden in die tijd.