Hoe maak je een CPAP masker toe te passen

Hoe maak je een CPAP masker toe te passen

Als u lijdt aan obstructief slaapapneu, kan een CPAP masker aangesloten op een CPAP-machine een redder in nood zijn. Continuous positive airway pressure duwt de tong uit naar uw luchtwegen vrij blijven, zodat je ademhaling niet meer stoppen of neem oppervlakkige ademhalingen. Leren om in slaap te vallen dragen van het masker kan moeilijk en frustrerend zijn op het eerste. Correct dragen van het masker maakt de aanpassing makkelijker en zorgt het masker functioneert zoals de bedoeling, om je slaap een rustige nacht te geven.

Instructies

•  Zet de hoofdband boven je hoofd en draai het voorhoofd band om een pasvorm die op zijn plaats blijft en zich comfortabel voelt. Trek de riem aan te scherpen, en zet hem daarna - het steken van de band om de in elkaar grijpende stof bevestigingsmiddelen.

•  Plaats de nasale kussen in je neus - als u een alleen-nasale CPAP masker - en niet een masker dat zowel uw neus en mond bedekt.

•  Plaats de volledige masker over je mond en neus, indien van toepassing. Het masker moet zuigen om je gezicht.

•  Zet uw kinband, die begint bij het ​​ene oor en zich uitstrekt onder je kin en over te brengen aan uw andere oor. Je kin moet rusten in het gaatje van de riem. Span de riem aan een comfortabele pasvorm.

•  Plaats het uiteinde van de slang in de luchtwegen CPAP machine luchtuitlaat. De slang moet goed passen binnen de haven, vergelijkbaar met de manier waarop je een vacuüm gehechtheid aan de zuigslang passen. Men past in het andere.