Hoe maak je een Cold Stop bij het eerste teken

Hoe maak je een Cold Stop bij het eerste teken

Volgens Medline Plus, dan zijn er meer dan een miljard verkoudheden in de Verenigde Staten elk jaar. Met meer dan 200 virusstammen waardoor de verkoudheid, niemand is vrijgesteld. In plaats van achterover te leunen en te lijden voor een week tot tien dagen afweren van de komende kou je op te vangen, kunt u onmiddellijk actie ondernemen om de duur van je verkoudheid te verminderen.

Instructies

•  Neem 1000 mg vitamine C per dag totdat de kou verdwijnt. De Mayo Clinic stelt dat vitamine C de duur van een verkoudheid kan verminderen, hoewel het je niet kan voorkomen dat het vangen van het om te beginnen.

•  Consumeer een kom zelfgemaakte chicken noodle soep. Oma was iets op het spoor, toen ze voorgeschreven kippensoep voor een verkoudheid. De soep beweegt het slijm door de neus sneller, wat de tijd een koude virus doorbrengt in de nasale bekleding vermindert. U ontvangt ook wat hulp van enige congestie in verband met de kou.

•  Zuig op twee 24 mg zink zuigtabletten om de 2 uur, zodra je voelt de koude opkomen. Naast het maken van de koude symptomen minder ernstig zijn, kan zink helpen bij het verminderen van de duur van uw koude.

•  Krijg veel rust. Wanneer het lichaam in rust is, is het mogelijk om de koude virus bestrijden sneller. Jill Blakeway, MSL AC. beveelt 9 uur slaap of meer, als je het kan krijgen.

Hints

  • Neem contact op met een arts als u een ernstige sinus pijn, koorts met koude rillingen of koorts meer dan 103 graden Fahrenheit.
  • Het drinken van veel vocht, gorgelen met zout water, en het gebruik van een luchtbevochtiger kan ook helpen je beter te voelen en beter sneller.
  • Alcohol, cafeïne en sigaretten kan leiden tot symptomen van verkoudheid tot erger geworden. Vermijd hen.