Hoe maak je een Cold natuurlijke wijze genezen

Hoe maak je een Cold natuurlijke wijze genezen

Als je last hebt van niezen, hoesten, keelpijn, en congestie, hebt u waarschijnlijk een verkoudheid. Standaard koude medicijnen bevatten een verscheidenheid van waarschuwingslabels. Probeer deze natuurlijke remedies en je zult beter zonder de bijwerkingen te voelen.

Instructies

•  Preventie. Om een ​​koude stiekem op je voorkomen, eet een gezond dieet, was uw handen regelmatig, krijgen veel vitamine C, en probeer probiotica. Probiotica werken door ervoor te zorgen dat je genoeg goede bacteriën in je spijsverteringsstelsel. Je kunt ze krijgen bij een health food winkel. Laat ze niet te kopen als ze niet zijn gekoeld. Een andere bron van goede bacteriën in je dieet is yoghurt!

•  Zink. Studies hebben aangetoond dat zink de levensduur van een koude verkorten. De Cleveland Clinic Foundation deed een studie die nasale gel toonde, zoals Zicam, werkt beter dan zuigtabletten. Neem zink bij de eerste tekenen van een verkoudheid.

•  Drink veel water. Zoals met de meeste gezondheidsproblemen, zodat u genoeg water drinken zal helpen. Uitdroging zal verkoudheid voel me veel erger.

•  vochtigheid. Houd ook uw sinussen gehydrateerd door het uitvoeren van een luchtbevochtiger terwijl u slaapt. U kunt een paar druppels van eucalyptus toe te voegen aan een warme mist luchtbevochtiger. Voor een koele mist luchtbevochtiger, probeer dan het toevoegen van een kopje waterstofperoxide.

•  Tomaat Tea. Dit is een huis remedie die uw sinussen snel zal ontruimen. 1 Beker tomatensap of V8. 1 of 2 teentjes geperste knoflook. 1 eetlepel citroensap. Hete saus of peper. U kunt proberen tabasco saus, cayenne peper, mierikswortel, gedroogde peper vlokken, etc. Maak het net zo kruiden als je het kan verdragen. De capricin, gevonden in hete pepers, wist de sinussen.

•  vitamine C. U kunt supplementen te nemen, maar de natuurlijke voedselbronnen zijn meestal beter. Natuurlijke voedsel bronnen van vitamine C zijn: broccoli, groene paprika's, aardbeien, citroenen, papaja, kool, spinazie, kiwi, sinaasappels, grapefruit, limoenen, tomaten, courgette, frambozen, asperges, selderij, en ananas.

•  Chicken Soup. Kippensoep is een traditionele manier van genezen van een verkoudheid. Volgens WebMD, kippensoep helpt wel duidelijk neusholtes. Zelfgemaakte bouillon is de beste op het genezen van verkoudheid.

•  Keelpijn. Als je een zere keel krijgt, probeer dan een van deze natuurlijke remedies: 1 gorgelen met zout water 2 gorgelen met citroen water 3 gorgelen met azijn 4 eet een ui of knoflook.

Hints

  • Deze middelen zijn bedoeld voor informatieve gebruik en mag niet worden vervangen door het advies van uw arts.