Hoe maak je een Cold Medication

Hoe maak je een Cold Medication

De verkoudheid is een van de meest voorkomende kwalen tegenover de bevolking elk jaar. Probeer als je misschien, bent u waarschijnlijk last van ten minste twee verkoudheden per jaar, en mogelijk meer, afhankelijk van uw leeftijd, de belichting en de algemene gezondheid. Er is geen manier om de verkoudheid genezen, maar het is mogelijk om een ​​koude medicijn dat kan helpen de ernst van uw symptomen evenals de duur van de ziekte te selecteren.

Instructies

Selecteer Cold Medication

•  Neem zink zuigtabletten om te helpen omgaan met de kou. Zink is bekend om verkorten van de duur en de ernst van de gewone verkoudheid. Ze kunnen proeven zeer onaangenaam (tenzij gemaskeerd door smaakstoffen) en soms misselijkheid bij patiënten veroorzaken, maar er zijn geen bekende bijwerkingen op lange termijn. Echter, de mogelijkheid van koper deficiëntie en bloedarmoede wordt onderzocht.

•  Selecteer 's nachts medicijnen wanneer je het moeilijk vinden om te slapen vanwege het ongemak. Medicijnen zoals Ny-Quil zijn geweldig voor het helpen van u heerlijk slapen. Zorg alleen wel dat je niet hoeft te rijden of het bedienen van zware machines, terwijl onder de invloed van dergelijke medicijnen.

•  Realiseer je dat echinacea is onwaarschijnlijk om te helpen. Echinacea werd ooit gedacht dat een effect op het immuunsysteem instellen hoe ons lichaam reageert op de verkoudheid en, derhalve. Helaas hebben recente tests bleek dat echinacea heeft weinig tot geen effect op het versterken van ons immuunsysteem.

•  Kies uit een van de over de toonbank medicijnen bij verkoudheid. Aangezien er geen remedie voor de verkoudheid, is het een goed idee om verschillende producten te testen tijdens je koud om uit te vinden welke het meeste effect op uw symptomen.

•  Gebruik damp wrijft en stoom om te helpen omgaan met congestie. Stoom en damp wrijft hulp te breken van de slijmvliezen die verzamelt in keel en neus.

Hints

  • Lees het etiket van een koude medicijnen die u zorgvuldig te selecteren om ervoor te zorgen dat het een niet-suf formule wanneer u van plan bent over het gebruik van het tijdens een normale werkdag. Sommige koude medicatie kan duidelijke slaperigheid die je vermogen om te werken of zelfs te rijden kan worden aangetast.
  • Als de symptomen van je verkoudheid verergeren, dan moet u zeker onmiddellijk medische hulp inroepen als u misschien meer dan alleen een gewone verkoudheid worden geconfronteerd. Influenza en longontsteking bekend symptomen vergelijkbaar met een koude, maar veel ernstiger vertonen.
  • Merk op dat kinderen geen aspirine moet treffen wanneer zij lijden aan verkoudheid omdat er het risico van het syndroom van Reye.