Hoe maak je een Chiropractor Zoek

Chiropractors zijn medische professionals die diagnosticeren en problemen van de spieren, gewrichten en de wervelkolom te behandelen, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. De Federation of Chiropractic Licensing Boards merkt er zijn licentie chiropractors in alle 50 staten, het District of Columbia, de meeste gebieden van de VS en vele andere landen over de hele wereld. Er zijn drie belangrijke stappen die nodig zijn om een ​​chiropractor te lokaliseren.

Instructies

•  Zoek professionele ledenorganisaties. Nationale en internationale chiropractie beroepsverenigingen vertegenwoordigen de educatieve, professionele en advocacy belangen van chiropractoren over de hele wereld --- en de meeste van hen bieden ook directories of gereedschappen die u toelaten om een ​​chiropractor in uw buurt te vinden. De American Chiropractic Association biedt een "Vind een Doc" tool waarmee je voor chiropractors door de stad, provincie, postcode of specialiteit; instrument van de International Chiropractors Association's kunt u zoeken naar een specifieke professionele, of zoek een chiropractor op basis van fysieke nabijheid van uw stad of gemeente. Je moet ook rekening controle met uw lokale staat chiropractie samenleving; veel van deze groepen bieden ook hulpmiddelen om lokale professionals te vinden.

•  Doorzoek regelgeving boards. Elke staat heeft een chiropractor voor vergunningen dat de praktijk van chiropractie geneeskunde houdt toezicht binnen de staat, en al chiropractie licentie platen hebben websites die u in staat om te zoeken naar erkende chiropractoren in uw omgeving. De Federation of Chiropractic Licensing Boards beschikt over een volledige gids van alle licentie-boards in de VS, met links naar de website van elk bord. Hoewel elk van de staat licentie planken biedt een iets andere search tool, alle van de staat boards kun je in een stad, provincie of postcode in te voeren en te zoeken naar een licentie chiropractors.

•  Gebruik Internet directories. Websites die zijn gespecialiseerd in het verstrekken van informatie aan consumenten over chiropractors en chiropractie geneeskunde in overvloed --- zodat u deze online directories moet gebruiken in je zoektocht naar een chiropractor, zoveel bevatten zoekfuncties of behandelaar directories. Bijvoorbeeld, Chiro Directory en Chiro Vind beiden bieden u gereedschappen waarmee je een specifieke chiropractor te vinden, zoeken naar een chiropractor in uw gemeenschap of blader lokale directories van chiropractors.