Hoe maak je een chemische onbalans Detect

Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om te proberen een chemische onbalans op te sporen in jezelf of iemand die je kent; echter, het opsporen van chemische onevenwichtigheden is moeilijk, er is geen exacte wetenschap of test die de geestelijke gezondheidswerkers in hoe dit te doen begeleidt.

Instructies

•  Neem een zelfevaluatie. U kunt deze evaluatie om te bepalen of de symptomen van een chemische onbalans aanwezig. U krijgt toegang tot deze tests online op websites zoals http://www.webmd.com/depression/tc/interactive-tool-are-you-depressed-what-does-this-tool-measure.

•  Zoek een counselor, psycholoog of therapeut. Gebruik Internet zoekmachines zoals http://therapists.psychologytoday.com/rms/, gebruik het telefoonboek, of raadpleeg uw zorgverzekeraar voor verwijzingen naar effectieve counselors. Deze professionals zijn ook een hulpmiddel als u een verwijzing nodig hebt om in aanmerking te komen voor een psychiater afspraak.

•  Maak een afspraak met een psychiater. Psychiaters kunnen medicijnen voorschrijven, terwijl counselors, therapeuten en psychologen, tenzij ze hun medische graad, kan dat niet. U kunt een psychiater online te vinden op zoekmachines zoals http://www.wellness.com/find/psychiatrist, door het telefoonboek en door te verwijzen naar uw zorgverzekeraar of counselor, therapeut of psycholoog voor een referentie.

Hints

  • De zelfevaluaties zijn niet hetzelfde als afspraken met opgeleide en gediplomeerde artsen, dus ongeacht de resultaten, kunt u om medische hulp te zoeken als u symptomen van een depressie voelen.