Hoe maak je een checklist voor ADHD Get

Hoe maak je een checklist voor ADHD Get

Aangezien er geen objectieve criteria voor de diagnose van Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), is er geen universeel geaccepteerde checklist ter dekking van zijn diagnose en behandeling. U kunt een verscheidenheid van checklists uit betrouwbare bronnen, en door op te merken de gemeenschappelijke informatie die is opgenomen in de meeste van die checklists te vinden, zult u in staat om te bepalen wat het meest geldig.

Instructies

•  Lees de checklist voor ADHD diagnose in de huidige editie van de Diagnostic and Statistical Manual for Mental Disorders. Dit is het boek dat wordt gebruikt door psychologen en psychiaters aan psychische stoornissen diagnose. De checklist kan veranderen als nieuwe edities worden uitgebracht, dus zorg ervoor dat u de meest recente versie te raadplegen.

•  Lees de meest actuele informatie van het National Institute of Mental Health, een overheidsinstelling die onderzoek financiert naar ADHD. Hoewel de exacte oorzaken van ADHD zijn nog niet bekend, wordt nieuwe informatie voortdurend ontdekt. Door raadpleging van het bureau dat een groot deel van dit onderzoek financiert, kunt u de meest up-to-date checklists zien.

•  Als uw kind op school, praten met de school counselor of psycholoog om te zien of de school maakt gebruik van een checklist. Als dat zo is, onderzoekt ze en vraag waar de informatie vandaan komt om ervoor te zorgen dat het een legitieme bron.

•  Beoordeling informatie van kinderen en volwassenen met Attention Deficit Hyperactivity Disorder (CHADD). CHADD is de grootste support organisatie voor mensen met ADHD, en het biedt een verscheidenheid van checklists en andere informatie.

•  Praat met uw arts of psychiater. Artsen hebben meestal checklists van criteria die zij gebruiken om ADHD te diagnosticeren. Uw arts kan deze informatie met u te delen en uit te leggen waarom hij voelt dat het geloofwaardig is.

Hints

  • Veel fabrikanten die geneesmiddelen die de behandeling van ADHD verkopen informatieve websites die checklists en andere informatie te bieden. Hoewel het vaak nuttig, overweeg dan de bron. Vaak is de informatie is vooral gericht op het gebruik van medicatie voor de behandeling van ADHD in plaats van andere mogelijke opties.