Hoe maak je een Castor Oil Pack of comprimeren Zorg

Hoe maak je een Castor Oil Pack of comprimeren Zorg

Ricinusolie, verkregen uit de zaden van de castor plant, is een dikke olie gebruikt voor thuis remedies, cosmetische behandelingen en industriële doeleinden. Het kan ingenomen worden als laxeermiddel of extern aangelegde. Ricinusolie verpakkingen worden gemaakt door onderdompeling katoen of flanel in olie en toe te passen op het getroffen gebied voor diepe penetrerende behandeling. Volgens altMD, worden castor verpakkingen gebruikt om kleine tumoren krimpen en verlichting geven voor vele andere medische aandoeningen zoals abcessen, pijn in de borst, aambeien en galstenen.

Instructies

•  Vouw een stukje flanel stof in vier. Plaats het in een glazen kom. Giet ongeveer 2 oz. ricinusolie via stof. Laat de olie het weefsel verzadigen. Draai de stof om, indien nodig om ervoor te zorgen dat het verzadigd is. Dit duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

•  Verwijder de met olie doordrenkte doek uit de kom. Plaats het op het getroffen gebied. Druk zachtjes op de stof om het te beveiligen. Bedek de flanel met plastic huishoudfolie wrap dat is iets groter dan het flanel. Breng een verwarming pad ingesteld op medium op de top van de verpakking. Laat de ricinusolie pakket op het getroffen gebied voor 30 tot 60 minuten.

•  Verwijder de verwarming pad, verwijder de verpakking. Gooi de plastic verpakking. Veeg de huid, dat was onder het pak, met behulp van een vochtig washandje dat werd gedoopt in warm water. Dep het gebied droog. Doe de flanellen doek in een zip-dicht zak en bewaar deze op een koele plaats. Het doek kan 3-7 keer worden hergebruikt door toevoeging van een beetje olie nodig.

Hints

  • Als u niet beschikt over een verwarmingselement gebruikt, kunt u een warmwaterkruik gebruiken. Gebruik een kwaliteitsmerk van ricinusolie verkrijgbaar bij uw drogist.
  • Castor olie packs moeten comfortabel warm aanvoelen. Een verwarming pad ingesteld op een hoge temperatuur kan brandwonden veroorzaken. Castor olie mag niet worden ingenomen, behalve in zeer kleine doses onder gecontroleerde omstandigheden, dus hou het uit de buurt van kleine kinderen.