Hoe maak je een Cap Cement zonder rekening It Off van de Tand

Hoe maak je een Cap Cement zonder rekening It Off van de Tand

Een losse dop - of kroon als tandartsen noemen - kan de tand om vocht, lucht en andere irriterende stoffen bloot. Het is een goed idee om het op te houden indien mogelijk. Als je niet kunt krijgen aan de tandarts meteen, kunt u het cement weer op zijn plaats, zelfs zonder het nemen van het helemaal af. Zorg ervoor dat u de juiste materialen te gebruiken, en je kunt een veel comfortabeler wachten voor de tandarts dan je zou doen met een losse dop hebben.

Instructies

•  Onderzoek de losse dop in de spiegel. Merk op hoe ver je het kan tillen zonder daadwerkelijk te verwijderen. Als je een kloof tussen de onderkant van de dop en je tandvlees kunt zien, kun je het cement weer op zijn plaats.

•  Breng tijdelijke tandheelkundige cement om een tandenstoker. U kunt tijdelijke tandheelkundige lijmen bij een drogist te vinden. Als u geen kunt krijgen, gebruik prothese crème of tandpasta. Breng een kleine hoeveelheid aan het einde van een tandenstoker.

•  Til de kap lichtjes, en het werk van de tandenstoker in de spleet tussen de dop en het tandvlees. Probeer de tandenstoker duwen helemaal naar binnen totdat deze tegen de paal onder de kap. Verplaats het rond om de lijm te verspreiden.

•  Herhaal deze procedure aan de andere kant van de dop. Als je kunt bereiken in op de tong van de kap, gelden lijm met behulp van uw tandenstoker met lijm en plakken het in het gat gevormd als je iets omhoog de dop. Doe dit binnen vijf minuten van de oorspronkelijke aanvraag aan de buitenrand van de kap, dus de eerste toepassing van de lijm niet droog zal zijn.

Hints

  • Opnieuw cementeren uw eigen cap is een tijdelijke maatregel. U moet een tandarts te laten zetten in plaats permanent te zien.