Hoe maak je een Burn Dat is peeling Treat?

Hoe maak je een Burn Dat is peeling Treat?

Na de pijn en tederheid van een zon branden of over-looien begint om weg te gaan, begint de peeling en jeuk. Hoewel peeling geeft het begin van het genezingsproces, geen behandeling stoppen. Voortgezette behandeling tijdens het genezingsproces omvat het afschermen van de huid tegen externe elementen, conditioneren de nieuwe huid vocht toe te voegen en het minimaliseren van irritatie jeuk door krabben te voorkomen. Laat de beschadigde huid op natuurlijke afschilferen.

Instructies

•  Neem over-the-counter, paracetamol-gebaseerde pijnstillers als het verbrande gebied nog steeds veroorzaakt pijn of shows zwelling.

•  Smeer de oppervlakte tot 4 keer per dag met een laag van aloë vera gel of vochtinbrengende lotion die aloe vera bevat. Dit koelt het gevoel van warmte, vermindert jeuk, beschermt het gebied van bacteriën en infecties en diep voedt de huid met een verscheidenheid aan voedingsstoffen.

•  Draag loszittende kleding en slapen met het verbrande gebied naar boven zodat de lucht om de huid te bereiken en om te vermijden dat irritante wrijving op de gevoelige huid.

•  baden in koele tot lauw water. Gematigde temperaturen zal helpen kalmeren terwijl warm water het gebied kan ontvlammen. Pat het verbrande gebied te drogen in plaats van deze af te vegen tegen schuren de peeling of nieuwe huid aan te houden.

Hints

  • Voorkomen dat schadelijke zonnebrand door altijd aantrekken van zonnebrandcrème met minimaal een 15 zonbeschermingsfactor (SPF), zo niet meer voor mensen met een gevoelige huid.