Hoe maak je een Bull netelroos Behandel

Hoe maak je een Bull netelroos Behandel

Bull brandnetels, ook wel bekend als brandnetels, groeien in stikstofrijke grond in bossen, parken en andere gebieden in de hele wereld. Tussen de stier brandnetel de groene bladeren en ronde roze bloemen zijn kleine draden die histamine en andere chemische stoffen, waaronder foliumzuur bevatten. Deze chemicaliën kunnen milde tot ernstige irritatie van de huid veroorzaken. Symptomen zijn jeuk, branderig gevoel en zwellingen. Een stier netelroos kan enkele dagen duren om te genezen en kan last veroorzaken.

Instructies

•  Inspecteer het gebied en verwijder eventuele stier brandnetel discussies nog steeds op de huid. Plaats een klein stukje van het maskeren of duct tape over het gebied en verwijder voorzichtig met brandnetel discussies vangen.

•  Reinig het gebied met behulp van warm water. Dep ze droog met een zachte doek.

•  Meng zuiveringszout en water tot een pasta te maken. Bedek het gebied met pasta. Laat de pasta op het gebied tot 30 minuten. Verwijder met behulp van warm water. Herhaal dit drie keer per dag of zoals nodig jeuk en branden verminderen totdat de uitslag geneest.

Hints

  • Wrijf jewelweed bladeren op het gebied om jeuk en branden uit stier netelroos te verminderen.
  • Raadpleeg een arts als grote delen van uw lichaam te ontwikkelen een uitslag zoals u wellicht medicatie moeten verminderen jeuk, branderig gevoel en zwellingen.