Hoe maak je een BPD Therapeut zoeken

Borderline Personality Disorder, of BPD, is een ernstige psychische aandoening die in het wild instabiliteit in stemmingen, relaties en gedrag kenmerkt. Vanwege de aard van de ziekte en de wisselende stemmingen en "alles-of-niets" denken die daarmee gepaard gaan, is het essentieel om een ​​geestelijke gezondheidszorg professional die gespecialiseerde opleiding heeft ontvangen in de behandeling van borderline patiënten vinden. Het vinden van een BPD therapeut is matig eenvoudig, mits u zich richten op bestaande gespecialiseerde middelen en zijn bereid om een ​​beetje onderzoek te doen.

Instructies

Vind een BPD Therapeut

•  Neem contact op met uw staat psychiatrische samenleving naar een psychiater die BPS patiënten behandelt vinden. De American Psychiatric Association houdt een lijst bij van alle state psychiatrische samenlevingen met contactgegevens en websites. De meeste staat samenlevingen hebben een zoekfunctie op hun websites aan een lokale psychiater vinden; deze tools meestal gekozen afstand therapeuten per locatie, specialiteit of oefenen demografische. Wanneer u therapeuten noemen in uw omgeving, moet u vragen over hoeveel BPS patiënten kunnen ze in het verleden hebben behandeld vragen, wat hun praktijk demografische is als en of ze zijn momenteel behandelen elke BPS patiënten.

•  Zoek een BPD therapeut door middel van online middelen voor BPS. Publicaties zoals BPD Vandaag en resource centra zoals BPD Central bieden een scala aan instrumenten en middelen om therapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van borderline patiënten vinden. Deze middelen bieden ook lijsten met vragen te stellen bij het interviewen van potentiële therapeuten, achtergrond informatie over de soorten therapie of behandeling met geneesmiddelen meestal gebruikt om BPD te behandelen en wat te verwachten van de behandeling.

•  Zoek een BPD therapeut door Behavioral Tech, een bedrijf dat therapeuten traint in dialectische gedragstherapie, een gespecialiseerde therapie gemaakt door het bedrijf aan BPS patiënten te behandelen. Studies hebben aangetoond dat deze gespecialiseerde therapie leidt in het algemeen tot goede resultaten voor de patiënten die lijden aan een borderline-stoornis.