Hoe maak je een Box Jellyfish Sting Behandel

Hoe maak je een Box Jellyfish Sting Behandel

Miljoenen mensen massaal naar de stranden in de zomermaanden genieten van de zon, zand en water. Wanneer mensen gaan op de oceaan, run-ins met de zee leven zijn onvermijdelijk. De doos kwallen, zoals andere kwallen, steekt door zijn tentakels. De angel kan heel pijnlijk zijn en vereist snelle behandeling om de zwelling te verminderen. Echter, als gestoken door een doos kwallen, is het noodzakelijk om een ​​medische behandeling onmiddellijk na de dooskwallen heeft een van de dodelijkste gif in de oceaan.

Instructies

•  Bel 911 direct na een steek van een doos kwallen. Kwallen uiterst dodelijk omdat toxinen vallen bijna elk systeem in het menselijk lichaam. Daarom is het noodzakelijk om medische hulp zo snel te zoeken.

•  Week de steek in gedestilleerd witte azijn tot medische hulp arriveert. Als het slachtoffer moet bewegen, genieten van de omgeving minstens tien minuten en dan proberen om de tentakels te verwijderen voordat u probeert om het slachtoffer te verplaatsen. Probeer niet om de tentakels te verwijderen, tenzij de medische hulp is niet beschikbaar.

•  Wikkel een ACE verband of enige andere drukverband rond de angel als deze op armen of benen van het slachtoffer. Dit zal helpen stoppen met het toxine zich verspreidt. Niet wikkel het zo strak dat het zal de bloedstroom te stoppen.