Hoe maak je een Body Wrap Apply

Hoe maak je een Body Wrap Apply

Met behulp van body wraps is de praktijk van het toepassen van stoffen zoals kruiden, klei en zeewier op te nemen in het lichaam. Wrap kan eenvoudigweg betekenen toepassing van lotions, crèmes of materiaal aan het lichaam, of het kan het toevoegen van een doek of plastic wrap via materiaal als een verband voor het hele lichaam. Hoewel de specifieke voordelen van de wraps missen wetenschappelijke studie, vele kuuroorden en holistische praktijk claimen voordelen voor de gezondheid van het gewichtsverlies te ontgiften.

Instructies

•  Heat ongeveer de helft liter gedestilleerd water. Voeg twee kopjes van klei. Meng in de klei en laat het afkoelen. Andere ingrediënten kunnen worden toegevoegd op dit punt, zoals het poeder uit kamille, gember, lavendel, venkel, rozenbottel of peterselie. Andere ingrediënten kunnen bevatten appelazijn of poedermelk. Voeg een essentiële olie, zoals citroengras, lavendel of rozemarijn.

•  Neem een warm bad of een douche. Het is belangrijk dat de poriën zijn open voor het heilzame ingrediënten van de wrap vangen. Als alternatief, kunt u drogen borstel je lichaam met een natuurlijke borstel of scrub met zout en water.

•  Week de repen stof in het warme mengsel. Breng de strips te beginnen bij de enkels en wikkel strak. Blijf de stroken toe te passen en werk je weg van je lichaam. Anders, alleen de strips van toepassing op gebieden waar u wilt scherpstellen, bijvoorbeeld, je maag en buik. Ontspannen voor een uur. Verwijder de strips en neem een ​​koele douche of bad.

•  Neem een warm bad of douche twee tot drie dagen na de wrap. Het zal helpen verder te trekken uit gifstoffen.

Hints

  • Drink veel water voor, tijdens en na een lichaam wrap.rnrnClay gebruikt voor de omslag kunnen worden gekocht bij de meeste reformwinkels. Het is meestal erg fijnkorrelig.