Hoe maak je een board-gecertificeerd Borstkanker Specialist zoeken

Het vinden van een board-gecertificeerde borstkanker specialist kan lijken als een ontmoedigende proces voor een paar redenen. Ten eerste zal niemand specialist helpen bij de behandeling van uw borstkanker - is het waarschijnlijk dat u een team van specialisten samen met u en uw huisarts om de ziekte te behandelen zal hebben. Ten tweede zijn er geen board certificering voor bepaalde aspecten van de behandeling van borstkanker. Ten derde, de middelen zijn breed en gevarieerd. Het kan ongelooflijk moeilijk om te weten waar eerst te kijken. Maar uiteindelijk, als je eenmaal een plan van aanpak te ontwikkelen, het vinden van een board-gecertificeerde borstkanker specialist is eenvoudig.

Instructies

Zoek een board-gecertificeerd Borstkanker Specialist

•  Werk via uw huisarts. De kans is groot dat uw huisarts was de eerste arts je eens bezocht u verdacht je borstkanker had - of hij de arts die het gevonden was. Werken via hem en zijn kantoor personeel is de eenvoudigste methode voor het vinden board-gecertificeerde borstkanker specialisten. Omdat hij waarschijnlijk al een gevestigde referral netwerk en professioneel niveau middelen die u niet in staat zijn om toegang te krijgen, is het het gemakkelijkst om eerst met uw arts om hulp vragen.

•  Bepaal wat voor soort specialist die u nodig hebt voor specifieke behandelingen. Heeft u een borst chirurg nodig? Een radiotherapeut? Een medisch oncoloog? Wat te denken van een plastisch chirurg? Al deze specialisten behandelen patiënten met borstkanker. Als je eenmaal de aard van de specialist die u nodig hebt te bepalen, wordt de zoekopdracht iets makkelijker.

•  Gebruik professionele middelen, en een beetje dieper graven. Vergeet niet dat sommige beroepen niet over een specifieke specialiteit raadscertificatie voor slechts borstkanker - dus je moet in grote lijnen denken voor een aantal specialisten. Bijvoorbeeld, radiotherapeuten neemt de Amerikaanse Raad van Radiologie examen en een speciaal certificaat in straling kanker krijgen. Medisch oncologen nemen de American Board of Internal Medicine examen en subspecialize in hematologie / oncologie. Borst chirurgen nemen de American Board of Surgery examen, gericht op algemene chirurgie. Plastische chirurgen nemen de Amerikaanse Raad van Plastische Chirurgie examen en af ​​en toe subspecialize in de reconstructieve chirurgie. Elk van deze medische raad heeft online tools om te zoeken naar specialisten in uw regio.

•  Praat met de medewerkers van uw lokale gemeenschap ziekenhuis. Omdat de meeste ziekenhuizen organiseren specialisten in zorgteams door ziekte, kunt u controleren om te zien of de borstkanker specialisten tot uw gemeenschap ziekenhuis boord certificering hebben ontvangen in hun medische raad.