Hoe maak je een Blood Glucose Screening Test Pass

Hoe maak je een Blood Glucose Screening Test Pass

Een test van de bloedglucose is een diagnostische screening tool voor diabetes, pre-diabetes en hypoglykemie. Bepaalde procedures moeten worden gevolgd om een ​​accurate test resultaat. Belangrijker zijn de patiënten die naar verwachting snel (zonder voedsel) voor een aangewezen hoeveelheid tijd voordat hun bloed getrokken. Normale, pre-diabetes of diabetische: De resultaten zullen in een van de drie categorieën vallen.

Instructies

Instructies

•  Bespreek de bloedglucose test met een arts. Plan op een datum en tijd te hebben uw bloed getrokken bij het lab.

•  Fast voor ten minste 12 uur voordat uw bloedmonster collectie. Alleen medicatie en water zijn toegestaan ​​tijdens het vasten.

•  Vertel de registratie persoon op het lab over eventuele medicijnen die werden genomen tijdens de 12-uur snel. Sommige medicijnen kunnen interfereren met de nauwkeurigheid van testresultaten. Zij zullen bepalen of een van uw medicijnen van invloed op de resultaten.

•  Laat het lab personeel om een bloedmonster te verzamelen. Onmiddellijk daarna, het is fijn om te eten en drinken te beginnen als normaal.

•  Wacht om te horen van uw arts over de resultaten van de test. Afhankelijk van de installatie, kan het tot een week om de resultaten te ontvangen. Veel artsen alleen contact met patiënten die abnormale laboratoriumresultaten. Voor patiënten monitoren chronische ziekten zoals diabetes, maar de meeste artsen zullen volgen om hen te laten weten hoe goed ze het beheer van de ziekte.

•  Als u nog niet uw resultaten te hebben ontvangen binnen twee weken na de test, contact opnemen met het kantoor van uw arts. Bespreek eventuele vragen of problemen met uw arts. Bloedglucosetestresultaten worden verschillend geïnterpreteerd, afhankelijk van de test toegediend.

Hints

  • De meeste laboratoria accepteren walk-ins, zodat de patiënt kan eigenlijk snel vóór de aanstelling van hun arts om te krijgen lab werk dat op dezelfde dag.
  • Zorg ervoor dat u voldoende drinkt tijdens de 12-uur snel, zodat de laboranten een gemakkelijkere tijd het vinden van een geschikte ader van waaruit verzamelde het specimen zal hebben.
  • Volgens de American Diabetes Association (ADA), nuchtere plasmaglucose (FPG) testresultaten onder 100 mg / dl normaal. Pre-diabetes gediagnosticeerd in gehalten van 100 mg / dl en 125 mg / dl, en diabetes gediagnosticeerd als het resultaat 126 mg / dl of hoger.
  • Volgens de ADA, orale glucose tolerantie test (OGTT) resultaten onder de 140 mg / dl zijn normaal. Pre-diabetes gediagnosticeerd in gehalten van 140 mg / dl en 199 mg / dl, terwijl diabetes gediagnosticeerd als het resultaat 200 mg / dl of hoger.
  • Het consumeren van voedsel binnen 12 uur na bloedafname collectie kan leiden tot onnauwkeurig hoge testresultaten. Daarom is het belangrijk om alle procedures zoals die zijn aangegeven door de arts of lab.