Hoe maak je een Biomechanische Alignment uitbreiden

Biomechanische uitlijning is de uitlijning van uw gewrichten in relatie tot elkaar. Slechte biomechanische uitlijning kan een verscheidenheid van gezondheidsproblemen, waaronder voet-en rugpijn, shin splints en slechte flexibiliteit veroorzaken. Uitbreiding van uw biomechanische uitlijning is de ideale manier om te voorkomen en te behandelen slechte uitlijning en verlichten de pijn veroorzaakt door onjuiste uitlijning. Yoga is de meest effectieve manier om de biomechanische uitlijning uit te breiden op een manier die de behoeften van uw lichaam past.

Instructies

•  Probeer een Anusara yoga les. Anusara yoga richt zich op de juiste lichaamshouding, bewegen nieuwe beoefenaars door een reeks van asana's, of yoga houdingen, dat biomechanische uitlijning te bevorderen. Voor de eerste paar keer, probeer dan een les op een lokale yoga studio of sportschool - de instructeurs in staat zijn om u te helpen met de uitlijning, begeleiden u in de richting van het bereiken van de maximale voordelen van de praktijk door het doen van de houdingen correct zal zijn. Nadat u met een instructeur een paar keer hebben gewerkt en comfortabel met de manier waarop elke houding is goed uitgevoerd voelen, kunt u yoga-dvd's kopen of online lessen.

•  Strek elke ochtend na het wakker worden en elke avond voor het slapen gaan. Strech nooit op koude spieren, altijd doorbloeding naar de spieren te bevorderen door te lopen naar boven of naar beneden of rond het blok voor stretching. Te rekken, op de grond zitten met je benen voor je. Til je armen langs je hoofd, zodat je bovenarmen parallel. Klap op de heup, in een poging om uw tenen aan te raken. Je moet een goed stuk langs uw hamstrings voelen. Neem ten minste vijf keer diep adem in deze positie. Adem in jezelf terug te zitten. Adem uit je armen en een "T" positie, zodat je ellebogen af ​​te stemmen op je schouders en adem uit je handen over je lichaam, zodat je ellebogen te stapelen in de voorkant van je borst en andere arm komt aan tegenover schouderblad.

•  Neem contact op met uw arts over de fysiotherapie als uw symptomen niet worden afgelost door yoga en de juiste aandacht aan houding en uitlijning. Fysiotherapeuten kunnen behandelingsopties voor oneigenlijk biomechanische uitlijning inclusief massage therapie, stabilisatie positionering en gespecialiseerde oefeningen voor uw specifieke uitlijning kwesties.