Hoe maak je een Binge Eating Disorder End

Binge eetstoornissen zijn in de Verenigde Staten steeds vaker voor. Deze ziekte wordt gekenmerkt door de dwang om abnormaal grote hoeveelheden voedsel en een gevoel van uit de hand verbruikt. Mensen met deze stoornis kan snel eten tijdens eetbuien tot onaangenaam vol, eten wanneer ze geen honger, of eten alleen uit verlegenheid. Hoewel de meerderheid van binge eters zijn zwaarlijvig, de aandoening zelf komt voort uit iets wat ver voorbij de fysieke oppervlakte. Gelukkig zijn de mensen die behandeling zoeken voor deze ziekte zijn vaak in staat om het te overwinnen en weer controle.

Instructies

•  Zoek professionele hulp om een binge eating stoornis eindigen. Het is cruciaal om een ​​beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die de aandoening kan diagnosticeren en een koers van de behandeling te zien. Als je een bezoek aan uw huisarts, kunt u een verwijzing naar een psychiater of psycholoog nodig.

•  Volg de door uw zorgverlener voorgeschreven behandeling. Een gemeenschappelijke oplossing voor binge eetstoornissen is cognitieve gedragstherapie, die helpt patiënten controle over hun eetgewoonten en zet ze in gezondere degenen. Deze vorm van therapie gaat ook over de emoties die eetbuien leiden en biedt oplossingen om te helpen omgaan met de drang om te binge. Andere cursussen van de behandeling zijn onder andere interpersoonlijke psychotherapie, die zich bezighoudt met interpersoonlijke relatie problemen van een patiënt, en het gebruik van antidepressiva.

•  Werk samen met uw arts om de gevoelens die leiden tot incidenten van eetbuien of de manier waarop je je voelt tijdens en na een eetbui te identificeren. Het openbaren van deze onderliggende gevoelens met uw arts of in een tijdschrift is vaak de sleutel tot de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen fysieke honger en emotionele honger.

•  Houd in gedachten dat je niet alleen bent, en dat de meerderheid van de mensen die lijden aan binge eetstoornis hebben hulp nodig om het te overwinnen. Weet dat de meeste mensen die een behandeling ondergaan voor deze aandoening kunnen hun eetbuien te beëindigen.

•  Overleg met uw arts over een voedingsplan en leefgewoonten die je terug kunt zetten op weg naar een gelukkig, gezond leven, vooral als u een van de vele binge eetstoornis-patiënten die ook zwaarlijvig.

Hints

  • Beroep doen op naaste familieleden en vrienden op uw weg naar herstel van eetbuien, en aarzel niet om hen te informeren over de aandoening. Hun steun en aanmoediging zal onmisbaar zijn als je je destructieve gewoonten te veranderen in gezonde.