Hoe maak je een beenspalk Make

Hoe maak je een beenspalk Make

Wanneer je merkt dat je zonder gemakkelijke toegang tot professionele medische hulp, de mogelijkheid om ruwe, maar effectieve oplossingen voor noodsituaties Fashion - zoals gebroken benen - kan het verschil tussen leven en dood betekenen. Afhankelijk van wat voor materialen die u beschikbaar hebt, zal alles van boomtakken tot wandelstokken aan het frame van je rugzak werken als spalkmateriaal.

Instructies

•  Leg je padding materiaal plat op de grond. Vouw zodanig dat je een rechthoek, zo lang mogelijk aan één kant, met de andere kant zo lang als twee stijve delen.

•  Plaats beide stukken stijf materiaal aan weerszijden van het rechthoekige stuk stof en beginnen de stijve stukken rollen in de stof werken je weg naar het centrum. Verlaat acht of tien centimeter stof uitgerold in het centrum.

•  Plaats de uitgerolde stof achter het gebroken gedeelte van het been en de twee opgerolde stijve stukken aan weerszijden van het been. Bind de geïmproviseerde spalk op zijn plaats met het touw of koord, en zorg ervoor dat bind het strak genoeg dat de spalk niet rond verschuiven: Maar maak je geen bind het zo strak dat de circulatie wordt afgesneden. Bind in zo veel plaatsen mogelijk, maar niet binden, waar de breuk is, in plaats van te binden aan weerszijden van het.

•  direct Breng de opvulling om het been, als het materiaal zelf biedt stijfheid; zoals een foam slaapmatje bijvoorbeeld.