Hoe maak je een Barb Wire Cut Behandel

Hoe maak je een Barb Wire Cut Behandel

Prikkeldraad is een soort van hekwerk doorgaans gebruikt op boerderijen en ranches om indringers buiten en dieren binnen te houden. Het heeft scherpe punten dat als up wreef tegen een snede kan veroorzaken. Bij kleine snijwondjes, de stappen zijn eenvoudig: Reinig de wond, antibacteriële zalf en dek deze af met een schone pleister. Het is belangrijk om de situatie te beoordelen en een arts voor ernstigere situaties zoals bloeden dat niet kan worden gestopt, diepe wonden of wonden veroorzaakt door een roestig object.

Instructies

•  een arts te raadplegen indien de cut is diep, het prikkeldraad was verroest of het bloeden niet kan worden gestopt. Een tetanusinjectie kan worden verplicht om tetanus of een grote infectie te voorkomen, indien de draad was verroest. Steken en orale antibiotica kan nodig zijn voor diepe sneden.

•  Was uw handen grondig met water en zeep of zet op latex handschoenen om infectie te voorkomen. Spoel de gesneden grondig met water en voorzichtig te wassen met een milde zeep en water om vuil te verwijderen. Wrijf niet in de cut, omdat het kan verergeren en leiden tot verdere schade aan het gebied. Vermijd het gebruik van katoenen ballen; het lint zal vast komen te zitten in de cut en is moeilijk te verwijderen.

•  Breng directe druk op de wond om het bloeden te stoppen. Leg een schone pad over het knippen en druk stevig, niet te laten voor een paar minuten. Indien na 10 minuten is het nog steeds bloeden, raadpleeg dan een arts, omdat je een slagader of pezen mogen hebben. Zodra het bloeden is gestopt, gooi het pad uit.

•  Plaats een antibacteriële zalf op de snit en bedek het met een schone, steriel verband. Voor kleine bezuinigingen, maken gebruik van een pleister, en voor grotere stukken, gebruik maken van een steriele, non-stick pad en zet deze vast met plakband. Zorg ervoor dat verband veranderen ten minste eenmaal per dag om het gebied schoon te houden en om infectie te voorkomen.

•  tekenen van een infectie in en rond uw cut bij het ​​veranderen van uw bandages. Als het gebied rondom de wond rood en opgezwollen of cut waart groen of geel pus, kan dit aangeven dat de snede geïnfecteerde en niet genezen. Orale antibiotica kan noodzakelijk helen. Als je rode strepen, arts onmiddellijk te raadplegen, kan dit een ernstige infectie in het lymfatische systeem te geven.