Hoe maak je een Back Brace for Men Verwijder

Een rugsteun wordt een verscheidenheid aan toepassingen zoals stabiliserende verstuikte gebieden van de rug pijn en ongemak beperken en voorkomen van scheefstand van goede genezing. Volgens de Staat Penn College of Medicine Milton Hershey Medical Center, mannen tussen de 19 en 26 jaar zijn het meest waarschijnlijk een dwarslaesie veroorzaakt door ongevallen. Het dragen van een mannen-back brace is het belangrijk om een ​​goede genezing te garanderen als u uw dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Instructies

•  Stand up om de brace te verwijderen. Houd je rug zo stil mogelijk om verdere schade aan het ruggenmerg gebied of rugspieren voorkomen.

•  Maak de bevestigingen dat de brace op zijn plaats houden. Typisch zal de brace gemonteerd in twee delen: een voorplaat en een achterplaat. De twee platen worden bevestigd aan het lichaam met klittenband langs weerszijden van de ribbenkast.

•  Trek de brace uit de buurt van uw lichaam. Vermijd plotselinge bewegingen van de wervelkolom om letsel te voorkomen.

Hints

  • Veeg de brace dagelijks met een vochtige doek en milde zeep schoon te houden. Als uw brace heeft padding, drogen ze uit het dagelijks op een lage temperatuur instelling met een föhn.
  • Controleer gebieden van de borst en rug voor gebroken of rode huid, met name wanneer de rugsteun was gevestigd. Als er een van deze symptomen, kan het een slecht passende brace te vermelden en moet worden aangepast door een arts.