Hoe maak je een Baby Burn Behandel

Elk type van letsel aan een kind kan leiden tot zelfs de meest nuchtere volwassene in paniek te raken. Brandwonden kan vooral eng omdat de huid van een baby zo gevoelig en het kan moeilijk zijn om de ernst van een brandwond beoordelen. Als je jezelf in een situatie waar je moet gaan door middel van een behandeling van brandwonden procedure voor uw baby, zijn er verschillende acties die u kunt nemen om de pijn van je baby zoveel mogelijk te beperken en verdere schade te voorkomen.

Instructies

•  Haal uw baby om een comfortabele, veilige locatie als hij wordt verbrand. Snel beoordelen van de ernst van de brandwonden. Tenzij je positief kan zijn het slechts lichte brandwonden, bel 911 of rush je baby naar de eerste hulp. Volgens Milton S. Hershey Medical Center, een eerstegraads brandwonden typisch rood, pijnlijk en gevoelig voor de aanraking. Eerstegraads brandwonden geen blaren en geen litteken achter.

•  Behandel een eerstegraads brandwond door onderdompeling van de verbrande huid in koud water, gebruik dan een koele doek of comprimeren op het branden, het houden van het in de plaats voor 10 of 15 minuten. Bel uw arts of spreken met de arts van wacht in de spoedafdeling, en vragen over het geven van uw baby paracetamol of ibuprofen. Laat uw baby aspirine niet geven, omdat het syndroom van de dodelijke ziekte van Reye kan veroorzaken.

•  Breng een koele brandwond zalf en een losse, schone bandage, vooral als de brandwond blaren. Niet breken de blaren omdat ze een natuurlijk onderdeel van de huiden genezingsproces. Als de branden niet binnen twee of drie dagen niet te genezen, neem uw baby om haar arts te zien.

Hints

  • Voor iedereen, maar de eerste-graads brandwonden, neem je baby naar de eerste hulp. Probeer niet deze brandwonden te behandelen aan. Dingen om te zoeken in meer ernstige brandwonden zijn onder extreme roodheid en blaarvorming. De baby kan nat uitzien als gevolg van vochtverlies. Volgens Milton S. Hershey Medical Center, kan derdegraads brandwonden kijken wit of zwart en leerachtig aan de oppervlakte.
  • Voor elektrische brandwonden, brandwonden op het gezicht, handen of genitaliën, of brandwonden groter dan twee diameters, neem je baby naar de eerste hulp.
  • Gebruik geen ijs, die verder huidbeschadiging kan veroorzaken. Vermijd ook boter, poeder of lotions.
  • .