Hoe maak je een 24-uurs Cleanse

Hoe maak je een 24-uurs Cleanse

Een 24-uurs reinigen kan toxines zeer effectief te verwijderen in een korte periode van tijd als je verder gezond. Het werkt vooral goed nadat je ziek bent geweest of nadat je hebt gegeten of te veel drinken. Welk programma je ook kiest, kan 24 uur per dag te reinigen u te helpen met de korte termijn ontgifting behoeften. Er zijn veel verschillende soorten reinigt gebruikt om alles te behandelen van overgewicht tot lethargie. Een reiniging kan betrekken vasten of een dieet. Het zal waarschijnlijk vereisen dat u zich te onthouden van alcohol en tabak, terwijl je kruiden en gebruik van klysma's of laxeermiddelen. Volg deze stappen om meer te leren.

Instructies

Kies de juiste 24-uurs Cleanse voor U

•  Bepaal of u wilt uw 24-uurs reinigen doen met alleen specifieke voedingsmiddelen of sappen die minder duur dan de aankoop en het gebruik van een pre-made programma kan zijn. Veel van de meest succesvolle programma's zijn gebaseerd op voedingsmiddelen, zoals granaatappels, amandelen, grapefruits en kool. Kies een voedsel dat je geniet.

•  Gebruik kruiden om te helpen uw lichaam ontgiften. Als je een kant en klare reinigen product te kopen, zullen de kruiden worden opgenomen in het. Als je het maken van uw eigen reinigen door het volgen van een recept, moet u mogelijk een drogist of health food winkel te bezoeken om gemeenschappelijke reinigen ingrediënten zoals psyllium (vulstof) aan te kopen. Andere natuurlijke reinigingsmiddelen, zoals cayennepeper (een populaire lever reinigingsmiddel), al kan in uw kruidenrek.

•  Lees reviews vergelijken van de verschillende soorten reinigt voor de effectiviteit en kosten op websites als "Natural Healing Today" (zie bronnen hieronder). Verwachten dat de totale kosten van uw reinigen te goedkoop zijn.

Doe je 24 uur Cleanse

•  Kies uw 24-uurs reinigen uit te voeren in een tijd van relatieve vrede. U profiteert van uw reinigen veel meer als het zich voordoet op een vredige, rustige zondag thuis in plaats van tijdens een hectische maandag op kantoor.

•  Neem minstens 2 warme douches tijdens de 24 uur te reinigen periode. Scrub je hele lichaam met een spons of een loofah. Dit bloedsomloop te verbeteren. Het helpt ook het spoelen van de giftige stoffen uit je lichaam door de poriën van je huid.

•  Oefening voor minstens een uur tijdens het reinigen periode. De activiteit zal ook helpen met de bloedsomloop en toxine uitzetting. U vindt ze uitzweten. Als je vasten, moet u voorzichtig te oefenen. Meer geschikt dan een slopende run, bijvoorbeeld een stevige wandeling zou zijn.

•  Denk aan een bezoek aan een sauna tijdens de reiniging periode, die versnelt het zuiveringsproces.

•  Drink minstens 7 tot 10 glazen, elk 8 oz., Gezuiverd of gedistilleerd water elke dag van de reiniging periode.

•  meer leren door de aankoop van een boek over vasten als "The 24-Hour Turnaround: de formule voor permanent gewichtsverlies, Anti-aging, en een optimale gezondheid - Vanaf Vandaag" (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Neem contact op met uw arts voordat u begint met een soort van snel of te reinigen, vooral als u behandeld wordt voor een medische aandoening.
  • De meeste 24-uurs reinigen programma's zijn niet ontworpen om te worden gebruikt voor langer dan een dag. Stop het programma als je begint aan een ernstige bijwerkingen, zoals gastro-intestinale pijn opmerken.
  • Een bezoek aan een arts of ER meteen als je wordt intens duizelig of beginnen te hallucineren.