Hoe maak je deel aan een Health Care PPO

Hoe maak je deel aan een Health Care PPO

Een gezondheidszorg PPO verzekering plan is een geweldige optie voor medewerkers die niet willen om te gaan door de bureaucratie van het krijgen van elke arts ze zien door hun HMO primaire zorgverlener goedgekeurd. Met een PPO, kunt u afspraken met uw in-netwerk dermatoloog, allergoloog of andere specialist, zonder voorafgaande goedkeuring te maken. Hier is hoe om te participeren in een gezondheidszorg PPO.

Instructies

•  Lees uw Verklaring van de voordelen voor het gebruik van uw PPO verzekering. Op deze manier zul je niet krijgen van een onwelkome verrassingen van medische facturering afdelingen. De belangrijkste dingen om te zoeken naar zijn co-pay kosten, eigen risico, beperkingen op dekkingen en vergoedingen voor verschillende soorten medische diensten.

•  Controleer de gezondheidszorg PPO-netwerk om te zien of de artsen die je wilt zien zijn op het plan. De meeste OEP lijst van hun in-netwerk providers in een online directory of een gids georganiseerd door regio en specialiteit publiceren. Als u deze informatie niet kunt vinden, bel de klantenservice nummer vermeld op uw kaart om te zien of uw zorgverleners worden beschouwd in het netwerk.

•  Ga na of een van uw medische rekeningen zullen worden gedekt als de arts niet in het netwerk. Sommige OEP zal een kleiner deel van het wetsvoorstel te dekken, terwijl anderen geen dekking in het geheel niet zal aanbieden.

•  Presenteer uw verzekering kaart bij uw eerste consult of de medische dienst. U moet worden gevraagd om alleen de co-pay betalen (tenzij er een eigen risico).

•  Controleer uw Verklaring van de voordelen of bel de klantenservice als je anticiperen geen dure medische behandelingen, zoals een operatie of bevalling. Op deze manier weet je wat te verwachten wanneer de rekening komt.