Hoe maak je de koelkast Visolie Capsules

Hoe maak je de koelkast Visolie Capsules

Visolie capsules bieden vele voordelen voor de gezondheid. De omega-3 vetzuren, DHA en EPA, helpen om lagere triglyceride niveaus, het risico op een hartaanval te verminderen en te verlichten ontsteking. Echter, omega-3 vetzuren zijn ook zeer onverzadigd, wat betekent dat ze vormen verbindingen genaamd lipide peroxiden bij blootstelling aan lucht. Deze lipide peroxiden kunnen celmembraan schade, die schadelijk kan zijn. Een manier om dit probleem te voorkomen is om de koelkast visolie capsules plaats bewaren bij kamertemperatuur.

Instructies

•  Kies visolie capsules van een gerenommeerd bedrijf dat tests voor contaminanten en andere verontreinigingen zoals kwik en dioxanes. De veiligste aanpak is om farmaceutische kwaliteit visolie capsules, die gegarandeerd vrij zijn van onzuiverheden te kopen.

•  Controleer de vervaldatum op visolie capsules op het moment van aankoop. Als de vervaldatum is te dichtbij, ze niet kopen omdat ze ranzig kunnen worden nog voordat ze worden gekoeld, vooral als ze te lang zijn opgeslagen in de winkelrekken.

•  Koop donkere glazen flessen voor het opslaan van visolie capsules voor het koelen van hen. Donker glas helpt om de blootstelling aan lucht en licht, twee factoren die kunnen leiden tot visolie capsules te ranzig sneller draaien.

•  Breng de visolie capsules direct in donkere glazen flessen direct na aankoop. Controleer de bovenkant stevig aan de luchtstroom te verminderen in de fles.

•  Noteer de vervaldatum met een marker op een stuk tape en bevestig deze aan de fles. Gooi alle flessen als ze eenmaal de vervaldatum bereiken.

•  Plaats de flessen in een doos en plaats een top op. Dit beschermt de visolie capsules van licht elke keer de deur van de koelkast wordt geopend.

•  Plaats de doos op een veilige plank in de koelkast en deed de deur dicht.