Hoe maak je de hand Sanitizer Spray

Hoe maak je de hand Sanitizer Spray

Hand-ontsmettingsmiddel spuiten houdt de handen schoon tussen de wasbeurten. Artsen, verpleegkundigen en vele andere professionals ontsmetten hun handen regelmatig gedurende de dag. Commerciële handdesinfecterende kan duur zijn, dus maak je eigen en geld te besparen. Voeg je eigen geuren om een ​​aangepaste mix te maken.

Instructies

•  Maatregel 1 kopje graan of isopropylalcohol in een schone spuitfles. Ofwel vorm van alcohol is aanvaardbaar zolang het voldoet aan de 60-95 procent alcohol eis, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

•  Voeg 1/2 kopje aloë vera gel en 1/4 kopje gedestilleerd water. De oude Egyptenaren gebruikten Aloë vera als een helende plant, en het kleverige sap van de bladeren fungeert als een vochtinbrengend middel.

•  Voeg 5 druppels tea tree olie. Koppel de veldspuit en schud om ingrediënten te mengen. Tea tree olie werkt als een natuurlijke antibacteriële middel. U kunt ook een paar druppels geurolie toe te voegen als je niet van de sterke geur van tea tree.

•  Spray op handen en wrijf samen tot het droog is. Was uw handen met water voordat u de hand-sanitizer spray en zeep. Hand-reiniger spray is geen vervanging voor een goede handen wassen praktijken. Wassen met water en zeep reinigt de handen terwijl de hand sanitizer spuiten desinfecteert de verspreiding van bacteriën te remmen.

Hints

  • Als je op de gaan veel, draag uw hand sanitizer spuiten met u als openbare toiletten lopen vaak uit zeep.
  • De CDC beveelt hand sanitizer sprays een minimale concentratie van 60 procent graan of isopropyl alcohol effectief in het doden van kiemen en bacteriën zijn. Er is ontdekt dat sommige commercieel gemaakte hand-sanitizer sprays niet dit minimum te bereiken.