Hoe maak je de Body for Life Dieet als een vegetarisch

Van eiwitshakes om eenvoudige maaltijd plannen, de Body For Life dieet is zeer vriendelijk voor de vegetarische levensstijl. Het kan gemakkelijk worden aangepast en gepland op basis van elke behoefte van een vegetarian.You kan doen met succes de Body for Life-programma, terwijl het vasthouden aan uw vegetarische levensstijl.

Instructies

•  Beslis dat het programma geschikt is voor u en koop het tijdschrift dat gaat samen met het boek. Het tijdschrift kan onafhankelijk worden gebruikt als je geweest geschoold op de basisprincipes van het programma! Het bevat veel informatie in en van zichzelf.

•  Neem een "voor" foto. Die wordt gebruikt in een groot aantal programma, maar u wilt zeker een punt van te maken voor deze. Ze hebben wedstrijden op basis van wie het gewicht verliest op hun programma. U wilt niet te missen. Ik heb een link aan de onderkant van de pagina om hun typische ingesloten "voor" en "na" foto's, zodat u de soort foto die zij wensen voor je "voor" foto kan zien.

•  Ga winkelen bij uw favoriete supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan. Je nodig hebt om de juiste voeding te krijgen voor de maaltijden op het plan. De eenvoudige maaltijden vereisen een portie van elk: een complex koolhydraat, een eiwit en groente. Onverzadigde oliën dienen in twee maaltijden per dag ook. Houd in gedachten bij het winkelen dat ene ware portie is zo groot als een vuist of een spel kaarten. Je wilt niet te veel te kopen, of het zal bederven. Gezien de nieuwe manier om controle over de porties met het programma te meten, kunt u opnieuw wilt denken dat de bulk voedsel dat u koopt!

•  Kies eerst uw veganistische eiwitten! U kunt de rest van je maaltijden om hen heen te plannen. Het programma suggereert gezonde vegetarische eiwitten zoals seitan, tofu, tempeh, getextureerde plantaardige eiwitten, en vegetarische burgers. Morningstar Farms merk heeft een grote selectie van bevroren vegetarisch eiwitrijk voedsel, net als Tofurky en Lightlife. Door te experimenteren en verschillende dingen proberen, dan heb je degenen die werken voor u te vinden.

•  Koop snacks voor het programma als goed. EAS Body For Life biedt een geweldig voeding drank die wordt geleverd in chocolade, vanille of aardbei. Met een minimum aan calorieën en vet, deze packs in al uw vitamines. Het is gemakkelijk te vinden in supermarkten, maar ook drogisterijen. Je moet ervoor zorgen elke snacks die u koopt worden verkocht in enkele porties wanneer mogelijk. Dit neemt de druk op het denken over porties, maar ook blijft het voedsel langer vers bedragen van de tijd!

•  Vergeet niet om alles te kopen voor een evenwichtige maaltijd. Een deel van complexe koolhydraten is nodig bij uw maaltijd. Voorbeelden van complexe koolhydraten die mogen worden gestoomd wilde rijst, bonen, havermout, pasta, maïs, meloen, aardbeien, appels, onder veel andere options.Stopping voor groente en een onverzadigde olie (avocado kan worden gebruikt voor dit even) Ook moet!

•  Let goed op de grootte van de porties met dit programma. Terwijl ze niet eisen dat u meten of uw voedsel te tellen in details, ze eisen dat u één deel van elk item met een maaltijd. Gedeelten moeten worden verzorgd door het zicht, en niet overgeslagen of verwaarloosd. Sommigen hebben zich uitgegleden omdat de controle over de porties is geen exacte wetenschap over dit programma. Je bent het te vergelijken met een bepaald object: de grootte van je vuist. Het is beter op de lange termijn als het leert je praktische controle!

•  Bereid tot tien glazen water per dag te drinken op de Body For Life dieet!

Hints

  • Om een ​​deel te meten, kijken naar de grootte van uw gesloten vuist. Dat moet je een idee van een echte portie geven.
  • Voor een grote dosis vitaminen voor een vegetariër, drinken hun voedingswaarde shakes! Ze bevatten weinig vet, en zorgen voor een ton aan vitaminen! Aangezien vegetariërs hebben vaak problemen met het vinden van vitaminen zonder gelatine, dit is een prima alternatief!
  • Doe jezelf niet ontnemen. Zorg ervoor dat u te nemen aan alle eisen wat betreft eten en voeding onderweg.
  • Niet overslaan oefening. Het is belangrijk voor het programma dat u een toezegging om dat aspect van te maken, ook.
  • Lees de etiketten van alle levensmiddelen die u koopt om ervoor te zorgen dat ze vegetarisch.