Hoe maak je colloïdaal zilver met behulp van 12 Volt

Hoe maak je colloïdaal zilver met behulp van 12 Volt

Het maken van een colloïdale suspensie van zilver is een eenvoudig proces, maar vereist zuiverheid van het zilver en water ingrediënten. Veel bedrijven verkopen colloïdaal zilver generatoren voor veel meer dan de kosten van de benodigde onderdelen. Bouw je eigen 12 volt generator en maak colloïdaal zilver goedkoop, zodat je een constante aanvoer kan houden bij de hand.

Instructies

•  Sluit een alligator clip voor zowel uitgang draden op de 12 volt voeding. Strip 1/4 inch van de isolatie van de draad eindigt met draad messen. Plaats de kale draadeinden in de open klem connectors aan de achterkant van de alligator clips en knijp de klemmen gesloten met een tang.

•  Giet 12 tot 16 oz. gedestilleerd water in een schone glazen pot.

•  Knip twee stroken van zilverdraad, of zilveren lint op 8-inch lengtes. Klem het einde van een zilveren strip in een van de krokodillenklemmen en andere zilveren strip in de andere klem.

•  Buig de silver strips over de rand van de pot met minstens 3 cm ondergedompeld in gedestilleerd water. Plaats de strips, zodat ze elkaar niet raken.

•  Steek de 12 volt transformator in een stopcontact en laat het vermogen naar de zilveren strips voor ongeveer 20 minuten. Bekijk de zilveren ontbinden deeltjes van colloïden en ionische zilver in het water totdat het blijkt een troebele witte kleur. De stekker uit het stopcontact en verwijder de zilveren strips. Leg een deksel op de pot en houd het colloïdaal zilver op een donkere plaats bij kamertemperatuur. Sta niet toe dat de oplossing voor het contact met de innerlijke pot deksel maken.

Hints

  • Schud het water als u colloïdaal zilver voor een verbeterde colloïdale suspensie met minder ionische zilvergehalte. Gebruik een aquarium pomp met een glazen buisje in het gedestilleerd water voor agitatie tijdens het gebruik van colloïdaal zilver generator.