Hoe maak je bruine vlekken op Sclera Verwijder

Hoe maak je bruine vlekken op Sclera Verwijder

Sclera verkleuring kan een aantal verschillende oorzaken, waarvan sommige goedaardig en enkele die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van een persoon zijn te hebben. De meeste over-the-counter oogdruppels behandelen verrood sclera, meestal door middel van een preparaat dat de grootte van het oppervlak van de bloedvaten vermindert. Bruine vlekken op sclera mag niet reageren op dat soort behandeling, en de onderliggende ziekte kan medisch ingrijpen nodig, dus is het raadzaam om professionele medische hulp te zoeken in plaats van te proberen om zelf een diagnose of behandeling.

Instructies

•  Niet alle bruine verkleuring wordt veroorzaakt door hetzelfde, daarom is het belangrijk om eerst de meest waarschijnlijke bron diagnosticeren om te bepalen of behandeling nodig is. Over het algemeen hebben bruine vlekken zijn goedaardige aard en hetzij vanaf de geboorte aanwezig (zoals een vlekje op het oog) of een normale ontwikkeling met de leeftijd. Sommige eye verkleuring kan worden veroorzaakt door medicijnen zoals chloorpromazine, of door inname van goud. Anderen kunnen door sclerale melanocytosis, die goedaardig en en komt vaker in Aziatische populaties. Donkere huid populatie kan "modderig" bruine sclera als een normale variant van hun toegenomen aantal melanocyten hebben. Elke bruine vlek die lijkt te groeien of van vorm veranderen, echter, moeten worden geëvalueerd door een oogarts om ervoor te zorgen dat het niet kwaadaardig.

•  Ongeacht de oorzaak, bruine vlekken kan alleen worden verwijderd door middel van chirurgische procedures en moet worden gedaan door een erkende en gekwalificeerde medische provider. Indien de vlekken van cosmetische zorgen, is het onwaarschijnlijk dat verzekeringsmaatschappijen zal betalen voor de operatie te verwijderen. Als de vlekken zijn kankercellen, zal de oogarts de juiste behandeling te bepalen en eventueel de persoon te verwijzen naar een oncoloog voor een follow-up chemotherapie die nodig kunnen zijn. Alle chirurgische ingrepen moet worden gedaan door een erkende oogarts en mag nooit worden uitgevoerd door een lay-persoon.

•  De twee chirurgische opties zijn om alleen het getroffen gebied van sclera te snijden, of de conjunctivale laag van het oog (een "conjuctivectomy") verwijderen en laat het regenereren zonder bruine gepigmenteerde gebied. Als een operatie nodig is, de beslissing over welke methode te gebruiken is aan de oogarts en zal variëren tussen individuele gevallen.

Hints

  • Elke potentiële operatie moet worden benaderd met de nodige voorzichtigheid, en geen operatie moet ooit worden uitgevoerd door een niet-gelicentieerde individu. Geen behandeling voor oogaandoeningen moeten worden doorgevoerd zonder de betrokkenheid van een gekwalificeerde oogarts of andere oogarts. Over-the-counter oogdruppels niet geschikt voor mensen met glaucoom, zelfs als ze kunnen helpen bij het verminderen van de verkleuring van het oog.