Hoe maak je borst te verkleinen

De borst is een gebied van het lichaam dat veel aandacht heeft. Vrouwen proberen te houden op zoek parmantig en vermijd hangende borsten, en mannen proberen om meer definitie te krijgen op dit gebied. Er zijn enkele gevallen waarin vrouwen hebben een grote kist, en ze zijn op zoek naar manieren om het te verlagen. Een operatie is altijd een optie, maar het komt met risico's en je zou kunnen kijken naar een lange herstelperiode. Er zijn alternatieven voor het verminderen van de borst een formaat dat niet scalpels en verdoving inhouden. Is dat de borstkas hoofdzakelijk bestaat uit vet, omvat het game plan zwengelen de stofwisseling om calorieën te verbranden. Dit kan gedaan worden door middel van een aantal dieet aanpassingen en een aantal gerichte oefeningen.

Instructies

•  Ruim het dieet. Elimineren van voedingsmiddelen die diep zijn gebakken, verwerkt, verfijnd en rijk aan verzadigde vetten. In plaats daarvan eet mager vlees, magere zuivelproducten, volle granen, fruit, groenten, zaden, noten en peulvruchten.

•  Eet om de paar uur. Wanneer ga je lange tijd zonder eten, je lichaam gaat in honger-modus waardoor je stofwisseling traag. Om dit te veranderen, eet een evenwichtige maaltijd elke twee tot drie uur, zodra je uit bed in de ochtend.

•  Ga voor een run. Voer cardiovasculaire training drie tot vier keer per week gedurende ten minste 30 tot 45 minuten. Enkele voorbeelden van oefeningen zijn hardlopen, fietsen, trapvorming, zwemmen en roeien.

•  Do helling persen. Helling persen zal de bovenkant van de borst te richten. Pas een training bench tot 60 graden. Lig op de bank met dumbbells in je handen en rustend op je dijen. Breng de dumbbells tot aan de hoogte van je schouders en zet je handpalmen naar voren. Druk nu ze recht omhoog in de lucht boven je borst tot ze ongeveer 1 cm uit elkaar. Langzaam laat ze naar beneden en herhaal.

•  Do dumbbell flyes. Dumbell flyes worden gedaan met de bank plat. Ga op je rug en til de dumbbells recht boven je borst met je handpalmen naar voren. Langzaam zakken ze naar beneden naar de zijkanten totdat je armen bijna parallel zijn aan de vloer, duw ze daarna terug.

•  Duw jezelf omhoog. Push-ups richten op borstspieren, maar de schouders, triceps, rug en buikspieren krijgen allemaal zo goed gewerkt. Om ze uit te voeren, in een plank positie met je handen komen rechtstreeks onder je schouders en armen recht. Langzaam laat je zakken naar beneden tot je ongeveer 4 centimeter van de vloer, duw jezelf vervolgens weer omhoog.

Hints

  • Bij het doen van dumbell flyes, houd uw ellebogen licht gebogen de hele tijd. Als u niet in staat om conventionele push-ups doen, doen ze op je knieën of door het plaatsen van je handen op een tafel of stoelen. Het opbouwen van spieren in je borst zal helpen verhogen van uw metabolisme.