Hoe maak je borst te verkleinen zonder Chirurgie


Als je kijkt naar de groeven geëtst in je schouders van bh-bandjes, de gedachte kruist je geest om borstverkleining te krijgen. Dan pauzeren je, als je denkt aan het trauma van het gaan onder het mes, wordt opgenomen in het ziekenhuis, de kosten en alle andere nadelen van de ingreep. Hier is een andere manier om te gaan met een te rondborstige.

Instructies

•  U hebt waarschijnlijk al geprobeerd allerlei soorten bh's, proberen om iets comfortabeler te vinden en dat betekent niet schuiven uw over-sized borsten nog meer. Ze lijken om uw meest in het oog springende feature al zijn.

Krijg bh die de juiste cupmaat. Morsen uit de randen, maakt gewoon je buste meer klonterig kijken. Zoeken naar degenen met extra brede banden om het gewicht te verdelen over uw schouders. Kijk naar het woord "minimizer" op de verpakking. Een minimizer bh verdeelt over het algemeen de buste in een afvlakking manier in plaats van de gebruikelijke beha die het allemaal steekt de voorkant.

•  Je krijgt online te zien sommige kruiden crèmes die worden verondersteld om borstgrootte te verminderen. Ah, kom op, doen ze echt denken dat we voor dat zal vallen? U kunt de advertenties controleren, maar ik ben erg sceptisch dat je geen resultaten voor uw geld zullen zien.

•  Oke, hier is de onderste regel op het verminderen van uw borstgrootte zonder in te gaan voor een operatie. Het gaat om het verliezen van gewicht. Yep, ik weet hoe moeilijk het is om gewicht te verliezen. Als ik succesvol ben geweest in het laten vallen van tien of vijftien pond, de eerste plaatsen te trimmen up zijn mijn borsten en mijn buik. Ik kan alleen maar voorstellen hoeveel bh maten ik kon naar beneden gaan als ik zou verliezen 30 tot 40 pond.
Kies een programma (meer bewegen, bezuinigen op vetrijk voedsel, wat dan ook) en ga ervoor. Je weet dat je slagen als je terug kunt krijgen in uw kleinere beha's en tops. Je zult weten wanneer u back-schuiven wanneer je weer begint te morsen uit van hen. Tijd om uit te snijden de frieten en weer terug naar uw wandel weer.
Ik zal ook worden gewerkt.

Hints

  • Veel succes met het terugdringen van uw gewicht en het verminderen van uw borstomvang.
  • Dit artikel betekent niet te impliceren dat grote kapotte vrouwen met overgewicht. Ik vind alleen dat in mijn ervaring, geen extra gewicht ik op duikt op in het gebied van mijn buste. Je jezelf bevrijd van overtollige gewicht moet helpen gewicht te gedragen in de borst en verminderen.