Hoe maak je borst Stuwers Perform

Hoe maak je borst Stuwers Perform

Borst stoten zijn redding manoeuvres die normaliter worden uitgevoerd op obesitas of zwanger slachtoffers en kan helpen bij het redden van levens. Iedereen moet leren hoe je redding manoeuvres en elementaire reanimatie vaardigheden uit te voeren, omdat je nooit weet wanneer er een levensbedreigende situatie zal optreden.

Dit artikel zal u tonen hoe u de borst stuwkracht manoeuvres uit te voeren op zowel een bewust en een onbewust slachtoffer.

Instructies

•  Ga achter de bewuste slachtoffer en wikkel je armen onder de oksels en rond de bovenkant van de borst gebied om de borst stoten uit te voeren.

•  Maak vuist in het midden van het borstbeen regio. Dit is een denkbeeldige lijn die loopt tussen de twee tepels. Met uw andere hand stevig vast te houden de vuist in positie.

•  Houd de ellebogen in een buitenwaartse positie, geven zes krachtige stoten in de borst met behulp van een snelle opwaartse bewegingen met je vuist. De naar binnen en opwaartse kracht van de vuist stuwkracht aan de borst zou moeten helpen om het object of de gerechten uit de verstikking slachtoffer te verjagen. Herhaal deze manoeuvre enkele malen. Bel EMS als het slachtoffer de ademhaling stopt of het bewustzijn verliest.

•  Het uitvoeren van de borst stoot procedures op een bewusteloos persoon verschillend is van de procedure die wordt uitgevoerd op een bewuste persoon. Laat het onbewuste slachtoffer niet straddle. Je moet werken aan de kant van het slachtoffer plaatsen van uw handen in een rechte hoek op de borst van het slachtoffer. Eerste positie het slachtoffer op zijn of haar rug.

•  Met behulp van de hiel van je hand plaats het op het slachtoffer borstbeen op een denkbeeldige lijn die loopt tussen de twee tepels. Het plaatsen van uw andere hand op de top, in elkaar grijpen je vingers.

•  Plaats uw lichaam over je handen en sluit uw ellebogen houden van de armen recht. Thrust stevig naar beneden in de borst. Herhaal dit proces zes keer. Elke stoot zou moeten helpen om het object of voedsel uit de luchtwegen van het slachtoffer los te maken.

Hints

  • Onmiddellijk EMS als de persoon bewusteloos is of is gestopt met ademhalen
  • Dit artikel is geen vervanging voor het zoeken naar medische aandacht van uw eigen arts of zorgverlener