Hoe maak je borst-reductie chirurgie gedekt door uw ziektekostenverzekering

Hoe maak je borst-reductie chirurgie gedekt door uw ziektekostenverzekering

Borstverkleining is uitgegroeid tot een populaire procedure voor vrouwen die verlangen naar kleinere, mooi gevormde borsten. Er zijn vele redenen waarom u kunt wensen om uw borsten, waaronder rugklachten, pijn op de borst, infecties, ademhalingsproblemen, ongelijke borsten of verlangen naar een meer stevigere huid te verminderen. Borst-reductie chirurgie kan duur zijn, maar in sommige gevallen uw verzekeringsmaatschappij kan dekken.

Instructies

•  Praat met uw huisarts over borst-reductie chirurgie. Uw arts kan u niet alleen tips over goede plaatsen om te hebben de operatie gedaan, maar ook helpen om uw verzekering om de procedure te dekken als het mogelijk is. Veel verzekeringsmaatschappijen zullen een borst-reductie chirurgie dekken als je grote borsten medische problemen veroorzaken, zoals rugklachten, slechte houding, skeletafwijkingen, of pijn op de borst. Meestal al uw arts moet doen is ofwel bellen met de verzekeringsmaatschappij om toestemming te krijgen voor de borstverkleining en geven medische redenen dat het een noodzaak te maken, of fax een kopie van uw medisch dossier met redenen waarom u de borstverkleining gedaan nodig.

•  Bel uw verzekeringsmaatschappij zelf uit te vinden wat de voordelen zijn beschikbaar. Je mag al dekking voor een borstverkleining procedure via uw huidige verzekeringsmaatschappij. Soms vinden dit uit en het krijgen van de borstverkleining bedekt is gewoon een kwestie van contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij zelf. Vraag hen over borstverkleining en welke soorten chirurgische procedures die zij bereid zijn te dekken. Daarna is het gewoon een kwestie van het verstrekken van uw verzekeringsmaatschappij met documentatie van de reden waarom u de borst-reductie chirurgie nodig kan zijn. Als u medische problemen die borstverkleining nodig om het probleem te verhelpen, zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen betalen voor de procedure.

•  Spreek met een chirurg die u wilt de borstverkleining uitvoeren. Zoek een voorziening of een paar dat je geïnteresseerd bent in waar je misschien overwegen om de operatie zijn. Vraag hen over welke soorten verzekeringen ze accepteren en wat zullen verzekeringen bestrijken gewoonlijk een borstverkleining procedure. De meeste cosmetische chirurgie faciliteiten zullen deze informatie te kennen, omdat ze ervaring in de omgang met verzekeringsmaatschappijen. Elke verzekeringsmaatschappij vereist een zekere criteria zodat borstverkleining een patiënt te behandelen. De faciliteit waar u ervoor kiest om de borstverkleining gedaan zullen deze criteria kennen of hebben een facturatie medewerker die kan controleren of je hebt.

•  Meer informatie over de copay of aftrekbaar. Een copay is meestal een bepaalde hoeveelheid van het wetsvoorstel dat u zult moeten betalen na (of voor) de verzekeringsmaatschappij betaalt een bepaald percentage van de procedure. Een eigen risico is het bedrag dat u moet voldoen uit eigen zak voor de verzekeringsmaatschappij komt binnen om een ​​bedrag te betalen. Ontdek van tevoren welke soorten betalingen die u moet maken om uw verzekeringsmaatschappij te krijgen om de kosten van een borstverkleining te dekken. Bijvoorbeeld, zullen sommige verzekeringen betaalt 100 procent van de borstoperatie. Sommige verzekeringsmaatschappijen zullen betalen tot 80 procent en vereisen dat u tot 20 procent te betalen. Zorg ervoor dat je weet voor welke kosten verbonden aan het hebben van uw verzekeringsmaatschappij te betalen voor de borst-reductie procedure.