Hoe maak je borst massage Na Augmentation

Plastisch chirurgen adviseren vaak borstvergroting patiënten om hun implantaten post-op masseren om stevigheid te voorkomen, en om zachtere meer natuurlijke borsten te creëren. Doelbewust manipuleren van de borst helpt om kapselvorming, dat is de meest voorkomende complicatie als gevolg van chirurgie van de borstvergroting tegen te gaan. Kapselvorming is littekenweefsel dat zich vormt rond vreemde materialen die in het lichaam worden geplaatst. Het oprekken van de littekenweefsel niet alleen houdt ze zacht, maar breekt ook kleine bindende vernauwingen en schept ruimte om het implantaat beweging te geven. Drie algemeen aanbevolen massage technieken zijn: compressie, verplaatsing en knijpen.

Instructies

Compressie, Verplaatsing en Knijpen

•  een of meer van de volgende massage technieken worden geoefend tenminste 30 minuten per dag gedurende de eerste 3 maanden, en 5 minuten per dag na 3 maanden. U kunt het uitvoeren van deze alleen, met een partner en met of zonder kleding. Bij voorkeur worden de volgende oefeningen het best uitgevoerd in de douche of wanneer u warm en ontspannen zijn.

•  Er zijn 3 opties die je kunt gebruiken bij het ​​gebruik van compressie massage methode.

Optie 1: Gebruik je afgevlakt hand om het implantaat tegen de borst te comprimeren. Breng voldoende druk om het implantaat plat, maar niet hard genoeg pijnlijk. U kunt ook gebruik maken van je arm, drukken je onderarm over beide borsten.

Optie 2: Leg op de vloer op je buik. Til beide armen net boven je hoofd.

Optie 3: Gebruik een oefening bal. Op de vloer, wikkel je armen om de bal en rol naar voren op je knieën, tot op de bal. Uw implantaten gecomprimeerd moeten worden tegen de bal, en je romp moet iets parallel aan de vloer zijn.

•  Bij gebruik van de verplaatsing methode, leg uw hand op het midden van het implantaat. In een cirkelvormige beweging draai het implantaat aan de buitenste hoeken van de borstzak, en zorg ervoor dat het implantaat te masseren in alle vier kwadranten. Bijvoorbeeld, linksboven, linksonder, rechtsonder en rechtsboven, en herhaal dan in omgekeerde richting. Bij het uitvoeren van verplaatsing moet u het implantaat te houden in elke positie een paar seconden.

•  Ten slotte, knijp het implantaat. Beginnen bij de bodem, knijp de borst over het midden van het implantaat voldoende om volledig te bewegen het implantaat zo hoog als het kan gaan. Niet knijpen. Voelen en zien het implantaat daadwerkelijk bewegen. Herhaal deze werkwijze herhaaldelijk bewegen de borst.

•  Sinds zeer borstvergroting is uniek, zal uw arts u vertellen wanneer en hoe te beginnen masseren uw implantaten. Gemiddeld zal artsen hebben je begint een paar dagen na de operatie.