Hoe maak je Bail Out een Overstroomde auto

Zware regenval en overstromingen kan ernstig elke auto die achterwege wordt gelaten in de elementen beschadigen. Als een auto is het ongelukkige slachtoffer van schade door overstromingen, de eerste stap naar het bergen van de auto is om te beginnen met het redden van het water. Lees verder om te leren hoe om te redden van een ondergelopen auto.

Instructies

•  Zoek de bron van het water. Zitten in de auto als het regent. Luister goed naar de druppelen van water in de auto horen. Als het niet regent, heb een vriend gebruiken een slang te simuleren regen. Het vinden van het lek is niet altijd mogelijk, zeker als het water omhoog komt door de vloer.

•  Park auto op een helling. Dit maakt stilstaand water ophopen in een gebied van de auto.

•  Gebruik een emmer of grote kop overbrengen staand water uit het inwendige van de auto naar de grond buiten. Verwijder zoveel stilstaand water mogelijk.

•  Verwijder tapijten uit de auto. Hang ze op een waslijn te drogen. Het kan nodig zijn om een ​​stof opfriscursus spray aan om totaal verwijderen van de muffe geur.

•  Bail out enige water dat is nu zichtbaar. Gebruik oude handdoeken te zoethoudertje voor elke vloeistof op stof die niet kan worden verwijderd door het redden. Vertrekken verse handdoeken op de vloer planken. Als uw auto wordt gereden, kan het water spatten uit gebieden die werden aan het zicht onttrokken. Veranderen handdoeken vaak als ze nat worden.

•  Controleer het weerbericht. Op een droge, warme dag opent alle deuren op de auto en laat de auto lucht uit. Houd de ramen gebarsten te allen tijde (behalve wanneer het regent) om uw auto te houden van ruiken muf.

Hints

  • Vergeet niet om de borgsom en uitdrogen van de kofferbak van de auto. Zorg ervoor dat elke stof of tapijt te verwijderen uit de kofferbak. Plaats deze terug in de auto totdat ze helemaal droog zijn.