Hoe maak ik een dieet met Juice?

Hoe maak ik een dieet met Juice?

Vasten is een oude stijl van een dieet dat is opnieuw uitgevonden. In het verleden, vasten slechts uit water, bouillon of heldere thee. Tegenwoordig is vasten tot een gezonde manier om het lichaam van gifstoffen en afvallen is een extra voordeel. Het gemiddelde gewichtsverlies die door sommige fasters is een tot twee pond per dag. Het wordt aanbevolen om acht glazen water naast de 05:55 glazen sap per dag drinken om het lichaam goed gehydrateerd. Celebrities hebben ook de voordelen ontdekt van sap vasten om overtollig gewicht te verliezen na een film rol.

Instructies

•  Ga naar uw arts. Als u gezondheidsproblemen zoals diabetes, hoge bloeddruk of een lage bloedsuikerspiegel hebt, moet u met uw arts te raadplegen voordat u begint een sap snel. Het wordt aanbevolen voor iedereen, ongeacht gezondheid, om de toestemming van zijn arts voordat u begint met een dieet of trainingsprogramma. Juice vasten is veiliger dan water vasten en wordt als veilig beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd onder toezicht van een arts. Er is geen absolute termijn voor sap vasten, maar overleggen met uw arts over wat veilig voor u is. Drie dagen is in eerste instantie aanbevolen, met langere periodes onder autorisatie van uw zorgverlener.

•  Weg met verleidingen. Het moeilijkste deel over diëten is het hebben van verleidelijk voedsel in het huis. Doe alle junk food en snacks in een doos en bewaar hem in een kast waar het niet te zien of het weg te geven aan uw lokale voedselbank. Maakt niet uit of u vast voor een paar dagen of een week, koekjes en andere zoete of zoute snacks kan snel saboteren uw gewichtsverlies inspanningen.

•  Koop een sapcentrifuge of blender. Juicers vrij duur kan zijn met de beste modellen kost $ 120 of meer. Als uw budget niet zal toelaten, is de volgende beste ding is een blender. Groenten en fruit moet in stukjes en gepureerd worden gesneden. Giet door een zeef voor het drinken. Bewaar verse sap in de koelkast, maar verbruiken binnen een paar uur om de vitaminen en voedingsstoffen behouden.

•  Koop verse, biologische producten van uw lokale farmerâ € ™ s markt of supermarkt. Winkels zoals Sunflower Market, Whole Foods en Wild Oats dragen biologische groenten en fruit, evenals vele andere gezonde voedingsmiddelen.

•  Drink 5-6 glazen sap per dag. Een portie is zes tot acht gram sap. Spreid het uit over de dag als zes maaltijden: ontbijt, mid-dag snack, lunch, vieruurtje, diner en 's avonds snack. Mis acht glazen water niet vergeten naast het sap. Dit zal u houden van steeds te veel honger, wat zou kunnen verleiden om vals te spelen.

•  Prijzen matige lichaamsbeweging. Een dagelijkse wandeling van 15 minuten is goed voor je hart en zal je niet licht in het hoofd maken. Dit is niet het moment voor een inspannende lichaamsbeweging routine, maar lopen rond het winkelcentrum, in het park of in de supermarkt zal wonderen doen voor uw cardiopulmonale systeem en hulp in gewichtsverlies ook.

Hints

  • Juice vasten ontgiften van het systeem en helpen bij de spijsvertering. Een snelle mogen nooit worden gebruikt voor lange periodes zonder uw Doctora € ™ s toestemming.