Hoe maak Beauty Products met aromatherapie

Hoe maak Beauty Products met aromatherapie

Er zijn veel recepten die gebruikt kunnen worden voor beauty producten thuis gemaakt met behulp van aromatherapie. Deze mengsels kunnen worden gebruikt om een ​​droge huid zacht, glanzend verwijderen uit vette huid en zelfs om te ontdoen van acne. Aromatherapie niet alleen kan worden genezing van de huid, het is ook goed voor de geest. Volgens "The aromatherapie Bible" (Farrer-hallen, 2005) aromatherapie kunnen worden gebruikt om congestie, hoofdpijn en andere kwalen verlichten. De geuren van de aromatische oliën doorwerken het lichaam olfactorische systeem om te genezen, en worden gebruikt in de huid waar ze zijn geplaatst.

Instructies

•  Meng drie druppels pepermunt etherische olie met 1 kopje toverhazelaar. Dit mengsel maakt een grote toner of samentrekkende eerste ding in de ochtend en het is goed voor alle huidtypes, volgens "Aromatherapie: A Complete Guide To The Healing Art '(Keville, 2009). De pepermunt zal de huid tintelen en wakker worden zowel zij als de geest. Pepermunt is een verkwikkende geur, maar het kan ook rustgevend en ontspannend, waardoor het goed voor 's nachts behandelingen te maken zijn. De toverhazelaar is minder schadelijk en drogen voor de huid dan alcohol.

•  Volg de toner met een mooie huid crème. Voor een andere ochtend barstte, gebruik oranje essentiële olie. Meng vier druppels van oranje olie met een instantie of gezichtscrème dat is reukloos. Orange geur is zeer stimulerend en geeft je de pep je nodig hebt voor een goede start van de ochtend geven. Swap sinaasappelgeur voor lavendel in de nacht. Lavendel is ontspannend en helende eigenschappen van deze essentiële olie kan ook goed voor acne-patiënten zijn volgens "Aroma Remedies" (Wildwood, 2000).

•  Gebruik tea tree olie, die een scherpe, schone geur, voor de bestrijding van acne in de schoonheid regime heeft. Voor slechte uitbraken "Aroma Remedies" (Wildwood, 2000) suggereert met onverdund tea tree rechts op de acne. Voor kleinere kwesties, kan worden gemengd met andere huidverzorging artikelen voor de toepassing.

Hints

  • Andere manieren om aromatherapie gebruiken in beauty producten omvatten het toevoegen van favoriete geuren om het even welke producten, waaronder shampoos en conditioners. Zorg er altijd voor om alleen essentiële oliën te gebruiken. Wat parfum oliën kunnen veroorzaken huiduitslag, volgens "Aromatherapie: A Complete Guide To The Healing Art '(Keville, 2009). Als een uitslag of roodheid optreedt, stop dan het gebruik en raadpleeg een arts.