Hoe leest Snelle HIV Test Results

Hoe leest Snelle HIV Test Results

Een snelle antilichaam HIV-test, ook wel een HIV-test point-of-care, kunnen resultaten produceren in slechts 20 minuten. Deze tests worden meestal gebruikt als onderdeel van een multi-testprogramma's of in combinatie met een volledige beoordeling van risicofactoren van de patiënt. Ze helpen bepalen of een persoon is geïnfecteerd met het HIV virus.

Instructies

Gebruik een Rapid HIV Test

•  Maak uzelf vertrouwd met de verschillende soorten snelle HIV-tests die verkrijgbaar zijn in de apotheek, seksueel-gezondheidscentra en online. Ze gebruiken verschillende HIV detectiemethoden, inclusief western blot en ELISA technieken. Sommige vereisen bloed, plasma of urine monsters terwijl anderen trekken uit de weefsels in je mond en wangen.

•  Lees de instructies op uw snelle HIV-test op de voet. Als u vragen hebt, op de plaats waar u het heeft aangeschaft of bellen met de fabrikant contact opnemen met een medewerker.

•  Teken een monster zoals vereist door de specifieke test die u gebruikt. Besteden veel aandacht aan het monster precies behandelen zoals voorgeschreven. Anders zou u de nauwkeurigheid van uw resultaten in gevaar brengen.

•  Gebruik een betrouwbare vorm van snelle HIV-test. Er zijn problemen met de frauduleuze testen worden verscheept naar de klanten per post. OraQuick en Orasure zijn twee bekende merken. De Food and Drug Administration heeft ook ingestemd met een bloed-sample test, genaamd de Home Access Express HIV-1 Test, voor gebruik door patiënten.

•  Gebruik de indicator apparaat meegeleverd met de test om de resultaten te lezen. Sommige tests zullen resultaten genereren door het combineren van uw monsters met een menging oplossing die kleur aan een negatief of positief resultaat geven verandert. Anderen gebruiken gels of platen om een ​​laboratorium ontwikkelde detectiemethode toegepast.

•  Overweeg hertesten om aan de veilige kant. Terwijl de nauwkeurigheid verbetert, snelle HIV-test nog regelmatig lezen negatief over mensen die eigenlijk positief voor het HIV-virus.

•  Combineer een punt van zorg of snelle antilichaam HIV-test met een bezoek aan uw arts of verpleegkundige of lokale seksuele gezondheid kliniek, vooral als u zich schuldig maken aan risicovol gedrag, maar vond een negatief resultaat. Meer nauwkeurige testmethoden beschikbaar in klinische settings.

Hints

  • De nauwkeurigheid van de vele snelle HIV-test is het onderwerp van veel discussie onder gezondheidswerkers. Het kan het lichaam enkele maanden duren om voldoende antilichamen te vinden met de meeste commercieel beschikbare snelle HIV tests. Als een test wordt uitgevoerd voordat er genoeg antilichamen aanwezig, kunnen de resultaten onnauwkeurig zijn.