Hoe leest Eten Etiketten voor Koolhydraten op het Atkins-dieet

De huidige voedseletiketten in opdracht van de Amerikaanse Food and Drug Administration de consument de meest nauwkeurige, grondige en nuttige informatie tot op heden voor het maken van gezonde voedingskeuzes. Voor aanhangers van het Atkins-dieet, de etiketten zorgen voor een snelle en handige methode voor de berekening van het gehalte aan koolhydraten in de voeding zonder te kraken openen van een voedings-analyse boek bij elke maaltijd. Natuurlijk, niet alle voedingsmiddelen --- name, produceren en vlees --- voorzien van een label, zodat je misschien nog nodig hebt om dat boek hand hebt. Maar voor de grote meerderheid van de producten, met name die bevatten-dieet busting koolhydraten, zal voedseletiketten helpen ongeacht welke fase van Atkins je in houden u binnen uw carb grenzen.

Instructies

•  Zoek de "Totaal Koolhydraten" lijn op de voedsel-label. Dit geeft je de hoeveelheid koolhydraten (in gram) dat dit voedingsmiddel bevat per portie te geven. Dit aantal omvat zowel verteerbare en onverteerbare koolhydraten. Sinds Atkins lijners zoek naar "netto koolhydraten", de hoeveelheid koolhydraten die wordt geabsorbeerd en gebruikt door je lichaam, moeten deze onverteerbare koolhydraten te worden meegewogen in de totale telling carb, zoals we zullen doen in de stappen 2 en 3.

•  Zoek naar "Dietary Fiber" onder het "Totaal Koolhydraten" lijn. Dit nummer zal ook worden gegeven in gram. Fiber is het structurele deel van plantaardig voedsel die niet worden verteerd, en die door het spijsverteringssysteem geabsorbeerde passeert. Trek dit nummer uit de "Totaal Koolhydraten" nummer, omdat deze koolhydraten een impact hebben op uw bloedsuikerspiegel of de opslag van vet niet zal hebben. Als voorbeeld, laten we zeggen dat je op zoek bent op het label voor volkorenbrood. De totale koolhydraten tellen voor een slice is 18g. De Dietary Fiber telling is 3g. Trek 3 van 18 voor een netto aantal koolhydraten van 15g.

•  Kijk voor de "suikeralcoholen" count onder de "Dietary Fiber" lijn, die weer wordt gegeven in grammen. Verwar dit niet met gewoon "Suikers", die ook wordt vermeld onder fiber. Suikeralcoholen koolhydraat gebaseerde zoetstoffen die zo langzaam worden geabsorbeerd door het lichaam dat zij geen werkelijke invloed op iemands bloed suiker. Niet alle producten bevatten suiker alcoholen; ze worden routinematig gebruikt in low-carb versies van zoete lekkernijen en energierepen. Zodra u dit nummer, als er een is, aftrekken van de "Total Koolhydraten" als je voor glasvezel in stap 2. Heeft U hebt nu uw netto aantal koolhydraten. Dus met de bijgesloten eten label als voorbeeld, na aftrek 6g vezels en 1 g suikeralcoholen van de totale koolhydraten (16 g), wordt u verlaten met een netto aantal koolhydraten van 9g.

Hints

  • Wees je bewust van de porties van het voedsel dat je op het punt om te eten zijn. Het eten label berekent de koolhydraten per portie, maar het is aan jou om te bepalen hoeveel porties je gaat om te eten. Een pakket van iets is niet per se een portie. Lees aandachtig. Kijk voor voedingsmiddelen met een hoog vezelgehalte. Omdat vezels gram lager het totale aantal koolhydraten van een voedingsmiddel, kun je wegkomen met het eten van meer vezelrijke koolhydraten (Fiber One ontbijtgranen, bijvoorbeeld) dan carb-zware voedingsmiddelen die weinig of geen vezels bevatten (zoals wit brood en pasta).
  • Pas op voor te veel suiker-alcohol gram. In grote hoeveelheden (25 g of meer), suikeralcoholen bekend darmproblemen, zoals krampen, diarree en gas veroorzaken. Sommige mensen zijn gevoelig voor dan andere.