Hoe lang te gebruiken Threelac

Hoe lang te gebruiken Threelac

Threelac is een probiotische supplement dat drie soorten bacteriën die melkzuur bevat. De bacteriën omvatten Bacillus coagulans, Bacillus subtillus en Enterococcus faecalis. Deze bacteriën helpen de balans van het maagdarmkanaal en vertragen de groei van schadelijke en pathogene bacteriën in mensen van goede gezondheid, terwijl het stimuleren van het immuunsysteem en bestrijding van bepaalde stammen van gist en schimmels, volgens candida-yeast-problems.com. De lengte van de tijd nemen Threelac verschilt per individu behoefte.

Dosering en de duur

Beginnen met Threelac een keer per dag gedurende een week. Los op een pakje van het poeder in je mond voor een maaltijd, en dan drinken 4 tot 6 oz. van water. Voor weken twee en drie, verbruikt één pakket voor het ontbijt en één voor het diner. Voor de vierde week, te verhogen tot drie pakjes per dag, één voor het ontbijt, de lunch en het diner, volgens candida-yeast-problems.com. Hoe lang je blijft dit regime is afhankelijk van uw tevredenheid over de resultaten (dat wil zeggen verbetering van de energie, gist verdwijning, algehele welzijn, enz.). U kunt op elk moment stoppen of door te gaan na vier weken met een dagelijkse dosis van één pakket. Volgens thrushfree.com, worden resultaten vaak opgemerkt binnen zeven dagen, maar kan zo lang als zes maanden, afhankelijk van de hoeveelheid gist begroeiing.

Verwachte resultaten

Na gebruik Threelac, treden vrijstelling van candida (gist) symptomen zoals lethargie, maagzuur, angst, intestinale opgeblazen gevoel en gas, acne, hoofdpijn en vaginale infecties, volgens de finchleyclinic.co.uk.

Mogelijke bijwerking

Wees je bewust van de symptomen die bijwerkingen van Threelac, zoals flare-ups van huiduitslag of jeukende huid kan nabootsen. U kunt ook last slechter Candida symptomen voor een periode van tijd. Dit zijn geen echte bijwerkingen, maar eerder het bewijs van de Candida gist wordt gedood, volgens thecandidadiet.com. Overleg met uw arts om zeker te zijn.