Hoe lang moet ik Gebruik een borstkolf?

Verpompen van moedermelk is een realiteit voor veel vrouwen, omdat er niet altijd tijd om borstvoeding te geven. Borstkolven kan helpen voorraad stapel melk zodat er meer aan de hand en de melk heeft voordelen voor de groeiende baby's die formule mixen niet voorzien. Het is aan de gebruikster borstpomp hoe lang te gebruiken. Ze moet de lengte van het gebruik te baseren op het comfort, de productiviteit en het voedingsschema van haar baby.

Comfort

Vacuüm-gebaseerde elektrische borstkolven kan ongemak veroorzaken aan de vrouw met behulp van hen. Zodra de plastic schild wordt toegepast en de pomp aangezet, moet de vrouw alleen gebruiken zolang ze is comfortabel. Indien er zich pijn wordt ervaren tijdens het pompen vanwege de hoeveelheid van zuigkracht, controleer dan de instructies op de pomp of praten met een lactatiekundige om hulp. Handmatige borstkolven kan ongemak maar minder omdat de pagina werken langzamer dan de elektrische versie.

Gebruik de pomp (en) voor zo lang als u vertrouwd bent. Het beste is om helemaal leeg elke borst voor het inschakelen of alvorens te stoppen. Het duurt minimaal 10 minuten voor de pomp de borst legen.

Produktiviteit

Afhankelijk van de efficiëntie van de pomp, en de mate van gevoeligheid, je klaar kan pompen 10 tot 15 minuten. Met behulp van een dubbele pomp kan de productiviteit te verhogen en te versnellen pompende tijd. La Leche League International (LLLI) meldt dat "een moeder die beneden zelf gemakkelijk met een goede pomp kan worden afgewerkt in slechts 10 minuten in plaats van ten minste het dubbele tijd voor het pompen een borst tegelijk." Productiviteit afhankelijk van de hoeveelheid van zuigkracht dus als de pomp niet voorhanden zijn van voldoende zuiging kan langer zijn dan ongeveer 10 tot 15 minuten.

Voedingsschema

De tijdsduur voor het pompen kunnen ook afhangen van uw voedingsschema. Het pompen na de voeding, als de baby de borst niet leeg is, kan veel sneller dan de geschatte tijd gegeven door LLLI zijn. Als u pompt tussen de voedingen, geef het dan ten minste 15 minuten op te pompen of laat het aan de borst te legen. Dit alles hangt af van hoe vaak u aan uw baby en hoe snel je melk wordt geproduceerd. Als u slechts één of twee keer per dag borstvoeding, pomp dan zo vaak en zo lang als nodig om de borsten leeg. Zorg ervoor dat u elk moment moedermelk wordt uitgedrukt op de juiste manier bewaren instructies te volgen.